Παράπονα για δύσκολο δοκίμιο της Βιολογίας. Σήμερα έγινε η δοκιμαστική διόρθωση για τα Νέα Ελληνικά


Παράπονα, που κρίνονται φυσιολογικά από το Υπουργείο Παιδείας, εκφράστηκαν σήμερα  από κάποιους γονείς  και υποψηφίους, για το σημερινό εξεταστικό δοκίμιο της Βιολογίας. Το θέμα δεν είναι και άσχετο με το μεγάλο συναγωνισμό που υπάρχει για τις ιατρικές σχολές στην Κύπρο και την Ελλάδα, τόνισε πηγή του Υπουργείου Παιδείας στο Paideia-News. Επίσης πρόσθεσε δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι η Βιολογία είναι κύριο μάθημα και για τους υποψήφιους στις Σχολές Φαρμακευτικής και Φυσικής Αγωγής . «Όμως μεταξύ των αυτών των κλάδων υπάρχει μια μικρή διαφορά επιπέδου, κάτι που  φαίνεται και στο βαθμό δυσκολίας του γραπτού για κάποιους υποψηφίους» μας τόνισε η ίδια πηγή.

Στο μεταξύ, όπως ανέφερε η προϊστάμενη της Υπηρεσίας Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας  Τέρψα Κωνσταντινίδου σήμερα έγινε η πρώτη δοκιμαστική διόρθωση των γραπτών στα Νέα Ελληνικά και αύριο αναμένεται να αναρτηθούν και οι λύσεις. «Φέτος», μας είπε η κ.  Κωνσταντινίδου, «κάναμε κάποιες αλλαγές στη διαδικασία για να προλάβουμε προβλήματα που δημιουργούνταν άλλες χρονιές».  

Μα ανέφερε επίσης ότι δοκιμαστική διόρθωση του δοκιμίου της Βιολογίας θα γίνει αύριο Τρίτη και μετά θα αρχίσει η κανονική διόρθωση του γραπτών

Το δοκίμιο της Βιολογίας στο πιο κάτω έγγραφο:

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










181