Παρουσίαση οράματος και στρατηγικής Μαλά, Λιλλήκα στο CIIM


Αγαπητοί φίλοι:

Χωρίς υπερβολή το μέλλον της Κύπρου βρίσκεται στην πλάστιγγα. Η οικονομική και εθνική μας επιβίωση θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την Κυβέρνηση που θα αναλάβει τα ηνία του κράτους σε ένα μήνα. Οι εκλογές που έρχονται είναι ίσως οι πιο σημαντικές που έγιναν από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας. Θα κρίνουν τις τύχες μας και τις τύχες των παιδιών μας.

Γι’ αυτό και το CΙΙΜ, μη αρκούμενο στις δημόσιες εμφανίσεις και τα ντιπέιτ των κυρίων υποψηφίων, τους κάλεσε να έλθουν αυτοπροσώπως ο ένας μετά τον άλλο στο CΙΙΜ και να παρουσιάσουν το όραμα και την στρατηγική τους σ’ εσάς, τους φοιτητές και τους απόφοιτους μας, εσάς που ξέρετε από ηγεσία και μάνατζμεντ όσο λίγοι σ’ αυτόν τον τόπο. Σας τους παρουσιάζουμε για να τους ρωτήσετε τετ-α-τετ πού σχεδιάζουν να μας πάρουν, αν εκλεγούν, και με ποιά συγκεκριμένη στρατηγική, και να τους πιέσετε ώσπου να πάρετε την απάντηση που σας ικανοποιεί.

‘Όπως είπε και ο Πλάτωνας πριν δυόμισι χιλιάδες χρόνια «Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν» και «Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους πολύ κατώτερους τους». Ας μη λοιπόν αδιαφορήσουμε κι’ ας προσέλθουμε αύριο και μεθαύριο αθρόα στο CΙΙΜ για να εκφράσουμε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας, αλλά και για να απαιτήσουμε απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα που μας απασχολούν:

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου, 5:00-6:30 μμ ο Γιώργος Λιλλήκας στο CIIM.

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου, 6:00-7:30 μμ ο Σταύρος Μαλάς στο CIIM.

Θα χαρώ πολύ να σας δω όλους και στις δύο παρουσιάσεις, όπως πολλοί από σας ήδη λάβατε μέρος την παρουσίαση του Νίκου Αναστασιάδη στις 15 Ιανουαρίου. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Σας ευχαριστώ.

Θεόδωρος Παναγιώτου
Διευθυντής CIIM

Περιορισμένος αριθμός θέσεων - Προκρατήστε έγκαιρα εδώ
Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στο CIIM Λευκωσίας




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










112