Πέμπτη ή Παρασκευή ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για τα πανεπιστήμια-ΤΕΙ της Ελλάδας


Μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 25 Αυγούστου ή την επομένη, Παρασκευή 26 Αυγούστου αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για εισαγωγή στα πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ της Ελλάδας θέτοντας τέρμα στην αγωνία και των Κυπρίων υποψηφίων.

Το  Paideia-News παραθέτει μερικά από τα δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ της Ελλάδας για το θέμα:  

ΕΘΝΟΣ:  Οι βάσεις για όλα τα τμήματα της Ανώτατης Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα ανακοινωθούν προς τα τέλη της εβδομάδας, με επικρατέστερη ημέρα την Πέμπτη 25 Αυγούστου. Ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Παιδείας δήλωσε χθες, στο «Εθνος», ότι οι βάσεις κατά 95% θα ανακοινωθούν την Πέμπτη, ενώ μικρές είναι οι πιθανότητες να δοθούν στη δημοσιότητα μία ημέρα νωρίτερα ή την Παρασκευή.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ:  Στο τέλος φτάνει η αγωνία περίπου 100.000 υποψηφίων και των οικογενειών τους, που περιμένουν να μάθουν εάν οι κόποι αλλά και οι οικονομικές θυσίες που έκαναν για την εισαγωγή τους σε σχολές ΑΕΙ ή ΤΕΙ της προτίμησής τους καρποφόρησαν. Μέσα στις επόμενες μέρες ή ακόμα πιθανόν και αύριο, (Τρίτη) το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τις βάσεις εισαγωγής στις σχολές.

IN.GR  Τέλος στην αγωνία περίπου 100.000 υποψηφίων για την εισαγωγή στη σχολή ΑΕΙ ή ΤΕΙ της προτίμησής τους, καθώς εντός της εβδομάδας -πιθανότατα την Πέμπτη- πρόκειται να ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής.

Alfavita:  Το πιο πιθανό είναι πως την Πέμπτηπου μας έρχεται δηλαδή στις 25 Αυγούστου να ανακοινωθούν οι  βάσεις 2015 

MEGA: Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ όλης της χώρας, βάζοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψήφιων που διεκδικούν μία θέση στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










210