Πρόγραμμα δραστηριοτήτων Μαθηματικής Εταιρίας 2013-2014


Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία ανακοινώνει το πρόγραμμα δραστηριοτήτων της, που αφορά στους Διαγωνισμούς, Ολυμπιάδες, Συνέδρια Μαθηματικών και το Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο, για τη σχολική χρονιά 2013 – 2014.

Νέος διαγωνισμός έχει προστεθεί αυτή τη χρονιά, εκτός των καθιερωμένων διαγωνισμών για τα Γυμνάσια και Λύκεια, Επαρχιακούς, Παγκύπριους και Επιλογής, ο Επαρχιακός Διαγωνισμός για την Ε΄ και Στ τάξη των Δημοτικών σχολείων από τον οποίο θα προκρίνονται πλέον οι μαθητές Δημοτικού για τον Παγκύπριο Διαγωνισμό.

Στο 16οΠαγκύπριο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας και Επιστήμης και στο 10οΠαγκύπριο Μαθητικό Συνέδριο για τα Μαθηματικά, που θα διεξαχθεί από τις 7-9 Φεβρουαρίου 2014 στο ξενοδοχείο Coral Beachστην Πάφο, θα οργανωθεί επίσης το MATHFactor Cyprus 2014 για μαθητές ηλικίας 9-18 ετών. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ΚΥΜΕ, www.cms.org.cy.

Νέο συνέδριο για το 2014 αποτελεί τη φιλοξενία του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου EUROMATH 2014 από 24-28 Απριλίου 2014στο ξενοδοχείο HILTON στη Λευκωσία.Στο συνέδριο αυτό θα φιλοξενηθούν επίσης οι τελικοί δύο Ευρωπαϊκών Διαγωνισμών, του MATHFactor Europe 2014 και του MATHeatre Europe 2014, που έχουν ανακοινωθεί από το Ευρωπαϊκό χρηματοδοτούμενο έργο Le-MATH, το οποίο συντονίζει η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία. Στο συνέδριο αναμένεται να παρευρεθούν περισσότεροι από 500 μαθητές από τον Ευρωπαϊκό και Διεθνή χώρο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίουwww.euromath.org και για τους Ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς την ιστοσελίδα www.le-math.eu .

Στη σύνδεση PDFμπορείτε να κατεβάσετε όλο το πρόγραμμα δραστηριοτήτων της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας για τη σχολική χρονιά 2013-2014 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στο www.cms.org.cy.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










160