Πρόγραμμα ενημέρωσης των νέων φοιτητών Πανεπιστημίου Κύπρου, Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2013


Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (Υ.Σ.Φ.Μ.) ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του Προγράμματος Ενημέρωσης Νέων Προπτυχιακών Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου, διοργανώνει τις πιο κάτω εκδηλώσεις.

Λειτουργία Ενημερωτικών Περίπτερων στην Πανεπιστημιούπολη και στα κεντρικά κτίρια στη Λεωφόρο Καλλιπόλεως 75, 02 – 27 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 1100 πμ-200 μμ.

Τα ενημερωτικά περίπτερα θα είναι στελεχωμένα με προσωπικό της Υ.Σ.Φ.Μ. και φοιτητές, οι οποίοι θα ενημερώνουν τα μέλη της Φοιτητικής Κοινότητας για θέματα σπουδών, σταδιοδρομίας, προσωπικής καθοδήγησης, κοινωνικής και ψυχολογικής στήριξης, στέγασης, φοιτητικών δραστηριοτήτων και ευκαιρίες εργοδότησης κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Ενημερωτική συνάντηση φοιτητών με την Υ.Σ.Φ.Μ., Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 300 μμ-530 μμ, στην Αίθουσα Β108 στο Κτίριο Λεβέντης στην Πανεπιστημιούπολη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα σπουδών, σταδιοδρομίας, προσωπικής καθοδήγησης, κοινωνικής και ψυχολογικής στήριξης, στέγασης, φοιτητικών δραστηριοτήτων, αθλητισμού και υγείας. Μετά τη συνάντηση, θα ακολουθήσει δεξίωση.

Ξενάγηση και Δείπνο στην πόλη της Λευκωσίας, με συνοδεία επαγγελματία ξεναγού, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 500 μμ-930 μμ.

Στη ξενάγηση, η οποία απευθύνεται σε Ελλαδίτες φοιτητές και Κύπριους από άλλες επαρχίες, οι νέοι προπτυχιακοί φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πρωτεύουσα, μία πόλη σύγχρονη και δυναμική με 6000 χρόνια ιστορία, στην οποία θα περάσουν ευχάριστα τα φοιτητικά τους χρόνια. Η ξενάγηση θα ολοκληρωθεί με την προσφορά δείπνου.

Ενημερωτική συνάντηση φοιτητών με την Υπηρεσία Πληροφορικών Συστημάτων και Βιβλιοθήκη, Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 300 μμ-430 μμ, στην Αίθουσα Α011 στα Κτίρια Λεωφ. Καλλιπόλεως.

Οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Υπηρεσία Πληροφορικών Συστημάτων και η Βιβλιοθήκη, οι οποίες θα είναι πολύ χρήσιμες κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Ενημερωτική συνάντηση Ελλαδιτών φοιτητών με την Υ.Σ.Φ.Μ., Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 500 μμ-700 μμ, στην Αίθουσα Β108 στο Κτίριο Λεβέντης στην Πανεπιστημιούπολη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι φοιτητές από Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Υπηρεσία μας, καθώς και άλλα θέματα που τους προβληματίζουν.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας στον πιο κάτω Σύνδεσμο:

www.ucy.ac.cy/fmweb, Σύνδεσμος «Ανακοινώσεις»

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας - 22 894021
 Υπηρεσία Πληροφορικών Συστημάτων – 22 894444
Βιβλιοθήκη – 22 892016




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










142