Πρόγραμμα προσφοράς και δραστηριοτήτων Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας για τα 30χρονα της


Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία,  με αφορμή την επέτειο των 30χρονων από την ίδρυση της ανακοινώνει το ακόλουθο πρόγραμμα προσφοράς:  

1.Πρόγραμμα Δωρεάν Μαθημάτων ως Κοινωνική Προσφορά

Επίλυση αποριών στη σχολική ύλη των  μαθηματικών

Τάξεις: Α΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου

Δηλώσεις σε ειδικό έντυπο στην ιστοσελίδα www.cms.org.cy . Ανοίξετε το banner “Κοινωνική Προσφορά KYME”.

2.Δωρεάν εγγραφή στο Παγκύπριο Συνέδριο Μαθηματικής Επιστήμης και Παιδείας 2014 για τα μέλη της ΚΥΜΕ , με κάποιες προϋποθέσεις.

3.Επιχορήγηση 50% στα τέλη συμμετοχής για όλους τους μαθητές που θα συμμετάσχουν στην Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα 2014 , η οποία θα διεξαχθεί στις 6 Απριλίου 2014.

4. Μειωμένα τέλη εγγραφής για όλους τους Κύπριουςγια συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό μαθητικό Συνέδριο EUROMATH 2014 για μαθητές 9-18 ετών, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κύπρο στις 24-28 Απριλίου 2014 (www.euromath.org)

5.Ειδική τελετή στο πλαίσιο τουΠαγκύπριου Συνεδρίου Μαθηματικής Επιστήμης και Παιδείας 2014 και Χοροεσπερίδα για τα 30χρονα στο ίδιο συνέδριο. Στη Χοροεσπερίδα θα τιμηθούν οι διαχρονικοί χορηγοί και αθλοθέτες της Κυπριακής Μαθηματικής Εταιρείας. Το πλεόνασμα από τα έσοδα της χοροεσπερίδας θα διατεθεί για υποστήριξη των Εθνικών Ομάδων της Κύπρου για το 2014 λόγω μειωμένης χρηματοδότησης από εθνικούς πόρους.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










163