Προκήρυξη Υποτροφιών Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας σε συνεργασία με το Frederick


Η Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας δέχεται αιτήσεις αποφοίτων των Λυκείων της Εκπαιδευτικής της Περιφέρειας: Παγκύπριο Γυμνάσιο, Λύκειο Παλουριώτισσας και Λύκειο Ακρόπολης για παραχώρηση αριθμού υποτροφιών για πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο FREDERICK για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

Οι υποτροφίες ισχύουν για όλα τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στο Πανεπιστήμιο, εφόσον απαραιτήτως οι αιτητές πληρούν τα κριτήρια εισδοχής, ανάλογα του προγράμματος σπουδών.

Υποτροφίες για νέο-εισερχόμενους φοιτητές :

  1. A.    Μία (1) υποτροφία που θα καλύψει το 100% των διδάκτρων για αποφοίτους με γενικό βαθμό απολυτηρίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 19/20 και άνω.
  2. B.     Δύο (2) υποτροφίες που θα καλύψουν το 50% των διδάκτρων για αποφοίτους με γενικό βαθμό απολυτηρίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μεταξύ 18 και 18.99/20.

Γ.  Μία (1)υποτροφία που θα καλύψει το 50% των διδάκτρων για αποφοίτους με πολύ σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

Δ.  Μία (1) υποτροφία που θα καλύψει το 50% των διδάκτρων για Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.

         Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν ειδικά έντυπα, τα οποία μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία της Σχολικής Εφορείας Λευκωσίας, στην οδό Αιγέως και Λυσίππου στην Παλουριώτισσα, από τις 8.00 π.μ. – 3.00 μ.μ.

         Οι αιτήσεις πρέπει να απευθύνονται προς τον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας και να φθάσουν στα Γραφεία της Εφορείας, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 26/09/14 και ώρα 2.00 μ.μ.

         Οι απόφοιτοι στους οποίους θα δοθούν οι υποτροφίες θα επιλεγούν από το Συμβούλιο της Εφορείας.

Από την Εφορεία Ελληνικών

Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










177