Προκήρυξη υποτροφιών Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας


Η Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας δέχεται αιτήσεις αποφοίτων των Λυκείων της Εκπαιδευτικής της Περιφέρειας:  Παγκύπριο Γυμνάσιο, Λύκειο Παλουριώτισσας, Λύκειο Ακρόπολης και Λύκειο Αρχ. Μακαρίου Γ΄ Δασούπολης, για παραχώρηση αριθμού υποτροφιών για πτυχιακές σπουδές σε Πανεπιστήμια, Πολυτεχνεία, ΤΕΠΑΚ και ΤΕΙ στην Ελλάδα και την Κύπρο για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

1.      Δικαίωμα υποβολής έχουν:

1.1    Οι Ελληνοκύπριοι απόφοιτοι των Λυκείων της Εκπαιδευτικής Περιφέρειας της Σχολικής Εφορείας Λευκωσίας των τριών τελευταίων σχολικών ετών 2010-2011, 2011-2012 και 2012-2013, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει θέση σε Πανεπιστήμιο, Πολυτεχνείο, ΤΕΠΑΚ, ΤΕΙ στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

1.2        Γενικό βαθμό απολυτηρίου τουλάχιστον 17 στην κλίμακα 1-20.

1.3        Περιορισμένα οικονομικά εισοδήματα, με ανώτατο εισόδημα οικογένειας €30.754 πλέον €1708 για κάθε παιδί πέραν του αιτητή.

2.      Οι στρατεύσιμοι θα δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση τη χρονιά που θα φοιτήσουν στο Πανεπιστήμιο, Πολυτεχνείο, ΤΕΠΑΚ, ΤΕΙ στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

3.      Δεν μπορούν να θεωρηθούν ως υποψήφιοι για υποτροφία, πρόσωπα που ήδη φοιτούν σε Πανεπιστήμιο ή κατέχουν δίπλωμα ή πτυχίο.  Αποκλείεται επίσης άτομο που ήδη άλλο μέλος της οικογένειας του λαμβάνει υποτροφία από την Εφορεία.

4.      Δεν θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις προσώπων που δεν θα πληρούν τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω.

5.      Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν ειδικά έντυπα, τα οποία μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία της Σχολικής Εφορείας Λευκωσίας, στην οδό Αιγέως και Λυσίππου στην Παλουριώτισσα, από τις 8.00 π.μ. – 3.00 μ.μ.

6.      Οι αιτήσεις πρέπει να απευθύνονται προς τον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας και να φθάσουν στα Γραφεία της Εφορείας, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 9/10/13 και ώρα 2.00 μ.μ.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










214