Προκήρυξη υποτροφιών «Γεώργιος Τσίμον» από τη Σχολική Εφορεία Κερύνειας


Με βάση την επιθυμία του αποβιώσαντα Γεωργίου Τσίμον, όπως αυτή αναγράφεται στη διαθήκη του, ημερομηνίας 13 Οκτωβρίου 1964, θα χορηγούνται υποτροφίες σε αποφοίτους Σχολών Μέσης Εκπαίδευσης των οποίων ο ένας ή και οι δύο γονείς κατάγονται από την πόλη της Κερύνειας.

Προτεραιότητα θα δίδεται στους άριστους μαθητές, ανεξαρτήτως οικονομικών δυνατοτήτων καθώς και σε μαθητές με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες των ιδίων ή των γονέων / κηδεμόνων τους, ανεξάρτητα από το βαθμό απολυτηρίου.

Οι απόφοιτοι της Σχολικής Χρονιάς 2013-2014, οι οποίοι πληρούν τα πιο πάνω κριτήρια και θα ήθελαν να συμπεριληφθούν στον κατάλογο των υποψηφίων για υποτροφία, να αποστείλουν στη Σχολική Εφορεία Κερύνειας, διεύθυνση Λεωφ. Μάρκου Δράκου 8, 1102 Λευκωσία, τα προσωπικά τους στοιχεία που αναφέρονται πιο κάτω μέχρι, τις 21 Απριλίου 2015.

Ονοματεπώνυμο

Καταγωγή Πατέρα

Καταγωγή Μητέρας

Σχολείο αποφοίτησης

Βαθμός απολυτηρίου

Εξασφάλιση θέσης σε αναγνωρισμένο Τριτοβάθμιο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Κύπρου ή του Εξωτερικού.

Για το Ακαδημαϊκό έτος 2014 – 2015 θα χορηγηθούν τρεις υποτροφίες διάρκειας 3-5 χρόνων, ανάλογα με τα έτη φοίτησης, ύψους 2,500 ευρώ εκάστη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Κερύνειας, www.kyreniamunicipality.com όπου βρίσκεται η αίτηση για εξασφάλιση υποτροφίας, η οποία θα συμπληρωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Για περισσότερες πληροφορίες στον Γιαννάκη Κουμίδη, τηλ. 99592738.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










232