Προσφορά εκπαιδευτικού εξοπλισμού για τις ανάγκες των Ειδικών Μονάδων Μέσης Εκπαίδευσης


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση «Wine and Cheese Children’s Benefit» που διοργάνωσε η ομάδα Αμερικανίδων Γυναικών της Κύπρου «American Women’s Club of Cyprus». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαΐου 2014 και κύριος σκοπός της διοργάνωσης  ήταν η συλλογή χρηματικού ποσού για την αγορά εκπαιδευτικού εξοπλισμού για τις ανάγκες των Ειδικών Μονάδων Μέσης Εκπαίδευσης, καθώς και για τις ανάγκες του Παιδιατρικού Τμήματος του Νοσοκομείου Μακάριος Γ΄. 

Το φιλανθρωπικό έργο της ομάδας παρουσίασαν η Πρόεδρος κ. Cindy Burns και η Συντονίστρια εκδηλώσεων κ. Diana Τηλεμάχου, οι οποίες και παρέδωσαν τις επιταγές. Συγκεκριμένα δόθηκε το ποσό των 1250 ευρώ για τις Ειδικές Μονάδες και το ποσό των 1250 ευρώ στο Συμβούλιο Ευημερίας Ασθενών του Νοσοκομείου Μακάριος Γ΄ για τις ανάγκες του Παιδιατρικού τμήματος. Την επιστολή δωρεάς για τις Ειδικές Μονάδες Μέσης Εκπαίδευσης παρέλαβε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Αίγλη Παντελάκη.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο κ. Andrew James Schofer,  Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αποστολής της Αμερικανικής Πρεσβείας στη Λευκωσία, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κ. Karen Enstrom,  η κ. Κούλα Σοφιανού, Διευθύντρια του Γραφείου του Υπουργού - Υπουργείο Εξωτερικών, ηκ. HarrietGeorge, δικαστής της Νέας Υόρκης, η Δρ Ελένη Τοφαρίδου από το Συμβούλιο Ευημερίας Ασθενών του Νοσοκομείου Μακάριος Γ΄ και άλλοι.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










216