Πρόταση για την αξιολόγηση του μαθητή, αναμένεται να καταθέσουν οι οργανωμένοι γονείς Μέσης


ΚΥΠΕ -Πρόταση για το θέμα της αξιολόγησης του μαθητή, αναμένεται να καταθέσουν την Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου, σε συνάντηση που θα έχουν όλοι εμπλεκόμενοι φορείς με την Επιτροπή Αξιολόγησης, οι οργανωμένοι γονείς .

Ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Κυριάκος Νικηφόρου, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ είπε ότι οι οργανωμένοι γονείς αφού μελέτησαν, σε χθεσινή συνεδρία τους,  το σχέδιο αξιολόγησης του μαθητή που είχαν ενώπιον τους, έχουν καταλήξει σε πρόταση.

Η πρόταση αυτή, είπε, περιλαμβάνει τους τρόπους αξιολόγησης του μαθητή τόσο προφορικά όσο και γραπτώς, καθώς και κάποιες εισηγήσεις σχετικά με τον τρόπο υλοποίησης του νέου σχεδίου αξιολόγησης, τις οποίες θα παραθέσουν ενώπιον όλων των πλευρών, δηλαδή των εκπαιδευτικών και των μαθητών, και σε μια προσπάθεια να πάνε με κοινή πρόταση την Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου, στο Υπουργείο Παιδείας.
 
Ο κ. Νικηφόρου είπε ότι η πρόταση αυτή θα κατατεθεί στην Επιτροπή Αξιολόγησης και πρόσθεσε ότι μέσα στην άλλη εβδομάδα θα υπάρξει μια κοινή συνάντηση με την ΟΕΛΜΕΚ και τους μαθητές .




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










139