Πρόταση Λουκαίδη για προαιρετική επιμόρφωση των δασκάλων τα απογεύματα


Μιλώντας στη διάρκεια της συνεδρίας της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, ο κ. Λουκαίδης εξέφρασε την ανησυχία του, επειδή όπως είπε, λόγω των μέτρων που εφαρμόζει η ΠΟΕΔ οι δάσκαλοι μένουν χωρίς την απαιτούμενη επιμόρφωση, που είναι απαραίτητη για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Είναι κρίμα να χαθεί αυτή η ευκαιρία, τόνισε ο κ. Λουκαίδης.

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ δεν παρέλειψε να επικρίνει την ΠΟΕΔ για τα μέτρα της λέγοντας ότι ενώ οι άλλες εκπαιδευτικές οργανώσεις τηρούν στάση σύνεσης «εσείς παρουσιάζεστε βασιλικότεροι του βασιλέως». Συνεχίζοντας είπε ότι με τα μέτρα της ΠΟΕΔ τιμωρούνται οι εκπαιδευτικοί της.

Αναφερόμενος στην αυριανή πικετοφορία στη Βουλή για το θέμα της μείωσης των κλιμάκων εισδοχής στο δημόσιο υπογράμμισε ότι κανένας δεν πρόκειται να τους κατηγορήσει Για το θέμα της άρνησης της ΠΟΕΔ να διοργανώσει τη χριστουγεννιάτικη γιορτή στα σχολεία, ο κ. Λουκαίδης απευθυνόμενος στα μέλη της ΠΟΕΔ ήταν σαφής: «Δεν είναι τους γονείς που έχετε στρέψει εναντίον σας, αλλά ολόκληρη την κοινωνία»




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










383