Την πρώτη θέση κατέκτησε μια διμελής ομάδα μαθητών του Γυμνασίου-Λυκείου ΟΛΥΜΠΙΟΝ, συμμετέχοντας στην 6η Παγκύπρια Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής (World Robot Olympiad), που έγινε το Σάββατο 23/06/2018 στη Λευκωσία.
Συγκεκριμένα, οι μαθητές Αγγελική Στυλιανού (Δ1) και Χρίστος Σπύρου (Δ1) υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού Μάριου Μιχαήλ, προγραμμάτισαν τα ρομπότ τους και επιδόθηκαν σε έναν αλλιώτικο, διασκεδαστικό… ρομποτικό αγώνα ποδοσφαίρου!
Μέσα από αυτή τη διαδικασία επιτεύχθηκαν όχι μόνο η χαρά της δημιουργίας, του παιχνιδιού και της εφαρμοσμένης τεχνολογίας, αλλά και οι σύγχρονες γνώσεις σε επιστήμες νέας γενιάς, οι οποίες ειδικά στο Γυμνάσιο–Λύκειο ΟΛΥΜΠΙΟΝ προωθούνται και κερδίζουν συνεχώς «εκπαιδευτικό έδαφος».
Το Γυμνάσιο–Λύκειο ΟΛΥΜΠΙΟΝ θα συνεχίσει να επενδύει προετοιμάζοντας τους μαθητές του για διαγωνισμούς και ολυμπιάδες που αναδεικνύουν τη γνώση και τις δεξιότητες των παιδιών.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον συνάδελφο γι’ αυτή τους την επιτυχία!
Από τη Διεύθυνση