Τα βραβεία για το Γυμνάσιο-Λύκειο ΟΛΥΜΠΙΟΝ, δεν σταματούν!
Πρώτο Παγκύπριο Βραβείο κατέκτησε η μαθήτριά μας Παναγιώτα Χατζηαντώνη του τμήματος Δ΄3 στον Διαγωνισμό συγγραφής δημοσιογραφικού άρθρου φιλοσοφικού προβληματισμού και έκφρασης ιδεών με θέμα: «Μαθηματικά και Τέχνες» που διοργανώθηκε από την Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία την Τετάρτη 27/02/2019 στο ΤΕΠΑΚ.
Το άρθρο της μαθήτριάς μας διακρίθηκε σε πρώτη φάση στα δέκα καλύτερα άρθρα ανά το παγκύπριο και με αυτό εξασφάλισε το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση, στην οποία παρουσίασε το άρθρο της σε επιτροπή και απέσπασε το Πρώτο Παγκύπριο Βραβείο.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Παναγιώτα και της ευχόμαστε αντίστοιχες μελλοντικές διακρίσεις.
Αξίζουν, επίσης, συγχαρητήρια και στην καθηγήτριά της κ. Γεωργία Χαραλάμπους, για την όλη βοήθεια κατά την προετοιμασία.
Από τη Διεύθυνση