Σεμινάρια ΥΠΠ για εκπαιδευτικούς Μέσης από το διακεκριμένο καθηγητή John M. Hauptman


Με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού έχει προσκληθεί στην Κύπρο ο διακεκριμένος πανεπιστημιακός καθηγητής του Iowa State University στο Τμήμα Φυσικής και Αστρονομίας.

Η πρόσκληση του καθηγητή πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης της παρεχόμενης δημόσιας παιδείας και της επιμόρφωσης του εκπαιδευτικού προσωπικού της. Κατά την παραμονή του στην Κύπρο ο καθηγητής θα διδάξει σε σεμινάρια που διοργανώνει  η Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης για επιμόρφωση των καθηγητών στις 20 και 21 Μαΐου 2013. Τα σεμινάρια αφορούν στη διδασκαλία της Φυσικής μέσω μιας πρωτοποριακής διδακτικής προσέγγισης.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν σε Λευκωσία και Λεμεσό και έχουν κληθεί να τα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί Λυκείων και Τεχνικών Σχολών που διδάσκουν Φυσική, ως ακολούθως:

Σχολεία Επαρχίας

Χώρος διεξαγωγής

Ημερομηνία

Ώρα

Λύκεια και Τεχνικές Σχολές Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου

Λύκειο Ακροπόλεως

20 Μαΐου 2013

8:30-13:30

Λύκεια και Τεχνικές Σχολές Λεμεσού, Πάφου

Λύκειο Λινόπετρας

21 Μαΐου 2013

8:30-13:30

  

Στις 23 Μαΐου 2013 έχουν γίνει διευθετήσεις όπως ο Καθηγητής John M. Hauptman συναντηθεί με την πανεπιστημιακή κοινότητα του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστήμιου Κύπρου. Ο καθηγητής Hauptman, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο  Πανεπιστήμιο Κύπρου, θα μιλήσει για τις έρευνες του CERN και θα παρουσιάσει νέες μεθόδους διδασκαλίας των Φυσικών Επιστημών. 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










139