Σήμερα η Συνέλευση της Επιτροπής Συμβασιούχων, Εκτάκτων και Αντικαταστατών Εκπαιδευτικών Μέσης


Πραγματοποιείται σήμερα Κυριακή  στις 10π.μ στο εστιατόριο Όασις στη Χοιροκοιτία 8/9/2013 η Γενική Συνέλευση της Επιτροπής Συμβασιούχων, Εκτάκτων και Αντικαταστατών Εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή,  «θέματα  της συνέλευσης θα είναι η ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις όλων των ζητημάτων που μας αφορούν, η λήψηαποφάσεων σε σχέση με τον τρόπο αντίδρασης μας και η εκλογή της νέας επιτροπής μας για την επόμενη διετία.
Στη συνέλευση θα παρευρεθούνβουλευτές ή εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, εκπρόσωπος  της γραμματείας της ΟΕΛΜΕΚ καθώςεπίσηςκαι εκπρόσωποι των διαφόρων κινήσεων της ΟΕΛΜΕΚ. Θα παραστεί επίσης αντιπροσωπεία της επιτροπής των συναδέλφων συμβασιούχων εκπαιδευτικών Δημοτικής εκπαίδευσης.
Η παρουσία όλων μας κρίνεται επιβεβλημένη ιδιαίτερα στην παρούσα κρίσιμη χρονική συγκύρια. Μια παρουσία που θα στείλει το μήνυμα, προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι θα αντισταθούμε και δεν θα επιτρέψουμε τη θυματοποίηση ούτε της Δημόσιας Παιδείας του τόπου ούτε και τη δική μας και των οικογενειών μας».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










152