Στις 24 και στις 31 του μήνα θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι στο δημόσιο


Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο θα πάρουν το 12 μισθό τους στις 24 Δεκεμβρίου. Αυτό ανέφερε απόψε στο «Σίγμα» η Ρέα Γεωργίου, Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας . Η κ. Γεωργίου είπε ότι μέχρι την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι.

Εξηγώντας το λόγο γιατί οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πληρωθούν στις 24 είπε ότι θα καταβληθεί προσπάθεια για να γίνει η πληρωμή την Παρασκευή 22 του μήνα. Επειδή όμως μεσολαβεί και Σαββατοκύριακο, το σίγουρο είναι ότι το έμβασμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς, θα γίνει τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου.

Όσον αφορά το 13ο μισθό, θα πληρωθεί, όπως κάθε χρόνο, στις 31 Δεκεμβρίου.

Η κ. Γεωργίου καθησύχασε λέγοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χρημάτων για την πληρωμή.

 

Εξάλλου, το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας με ανακοίνωσή του αναφερει ότι:  "Σχετικά με το θέμα της καταβολής του 12ου και 13ου μισθού και σύνταξης στους κρατικούς υπαλλήλους, ωρομίσθιο προσωπικό και συνταξιούχους να ανακοινώσει τα ακόλουθα:

 

1. Οι συντάξεις του μηνός Δεκεμβρίου στους συνταξιούχους κρατικούς υπαλλήλους θα καταβληθούν στις 21 Δεκεμβρίου 2012.
2. Οι μισθοί του μηνός Δεκεμβρίου στους κρατικούς υπαλλήλους και το ωρομίσθιο προσωπικό θα καταβληθούν στις 24 Δεκεμβρίου 2012 ή ενωρίτερα, αν καταστεί δυνατό.
3. Όσον αφορά στους 13ους μισθούς και συντάξεις θα καταβληθούν στις 31 Δεκεμβρίου 2012, όπως εγίνετο και στα προηγούμενα χρόνια".
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


161