Στις 9 και 10 Νοεμβρίου το ετήσιο συνέδριο του Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Αγγλικής CyTEA


Ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Αγγλικής (CyTEA) οργανώνει διήμερο συνέδριο στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2013 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λευκωσία.

Το συνέδριο θα έχει ποικιλία θεωρητικών και πρακτικών παρουσιάσεων όπως επίσης και βιωματικά εργαστήρια.  Οι παρουσιάσεις ασχολούνται με ποικιλία θεμάτων όπως τη συνδυασμένη εκμάθηση μαθήματος περιεχομένου και γλώσσας (Content and Language Integrated Learning -CLIL), εφαρμογές της τεχνολογίας στην διδασκαλία και εκμάθηση γλωσσών, διαδραστικούς πίνακες (Interactive Whiteboards), αξιολόγηση γλωσσικών ικανοτήτων, κ.α.

Στους κύριους ομιλητές του συνεδρίου συμπεριλαμβάνονται διεθνώς αναγνωρισμένοι ειδικοί όπως οι David A. Hill, Luke  Prodromou και David Gibson ενώ το απόγευμα της 9ης Νοεμβρίου το γνωστό δίδυμο “Dave ‘n Luke” θα δώσει παράσταση για τους συμμετέχοντες.  

Εγγραφές μπορούν να γίνουν και επί τόπου αλλά για καλύτερη οργάνωση παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν έγκαιρη εγγραφή. Οι εγγραφές την ημέρα του συνεδρίου ξεκινούν στις 9:00 π.μ. και το συνέδριο αρχίζει στις 9:30 π.μ. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 99699484  ή 99497738 ή επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:sophiecy@yahoo.com

Το πρόγραμμα του συνεδρίου υπάρχει αναρτημένο στη διεύθυνσηhttp://tinyurl.com/lmgmspu




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










201