Στις κάλπες προσέρχονται αύριο Πέμπτη τα 520 μέλη της ΟΛΤΕΚ


Αύριο Πέμπτη 20/6/2019 διενεργούνται εκλογές  μεταξύ των μελών της ΟΤΕΚ για ανάδειξη των μελών του ΚΔΣ   για την χρονική περίοδο 2019 – 2022.

Όπως δήλωσε στο  Paideia-News o πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ Παναγιώτης Λυσάνδρου για πρώτη φορά θα διενεργηθούν ταυτόχρονα εκλογές για ανάδειξη και των επαρχιακών επιτροπών  στα επαρχιακά γραφεία της Οργάνωσης.

Όσον αφορά το ψηφοδέλτιο για το ΚΔΣ περιλαμβάνονται τέσσερις συνδυασμοί  (Αλλαγή, ΠΑΣΚ, ΔΗ.ΚΙ και προοδευτική)  Στους συνδυασμούς για τα επαρχιακά γραφεία περιλαμβάνονται τρείς συνδυασμοί  (Αλλαγή , ΔΗ.ΚΙ και Προοδευτική).

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7:30 και θα κλείσουν στις 17:00 , κάλπες θα τοποθετηθούν στην Α τεχνική Λευκωσίας ,  Α τεχνική Λεμεσού , Νέα τεχνική σχολή Λάρνακας και τεχνική σχολή Πάφου.

Σύμφωνα με τον κ. Λυσάνδρου, μέχρι της 19:00 αναμένεται να αναδειχτούν τα νέα μέλη του ΚΔΣ και των επαρχιακών γραφείων.

Επίσης  με δηλώσεις του ΚΥΠΕ ο Γενικός Γραμματέας της ΟΛΤΕΚ  Λένος Λοϊζου θα υπάρχουν κάλπες για την Επιτροπή Γραφείου Λευκωσίας- Μόρφου – Ξερού, για την Επιτροπή Γραφείου Λεμεσού, για την Επιτροπή Γραφείου Πάφου- Πόλης Χρυσοχούς, και για την Επιτροπή Γραφείου Λάρνακας- Αμμοχώστου.

Ο κ. Λοϊζου σημείωσε ότι για τα Επαρχιακά Γραφεία θα έχουν τρεις επιλογές προτίμησης και για το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο θα έχουν πέντε επιλογές προτίμησης.
Απαντώντας σε ερώτηση, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΛΤΕΚ είπε ότι δικαίωμα ψήφου έχουν 520 μέλη περίπου και πρόσθεσε ότι το κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή στα σχολεία είναι ότι θα παρευρεθούν στις αυριανές εκλογές όλα τα μέλη της Οργάνωσης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










589