Στρατηγική Συνεργασία Σχολής Επαγγελματικών Σπουδών Cyprus College


Με τους Pantelis Stylianides Institute of Accountancy and Taxatelier Ltd  

Η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College, και οι Pantelis Stylianides Institute of Accountancy and Taxatelier Ltd ανακοινώσουν τη συνεργασία τους για παροχή σεμιναρίων σε Λευκωσία και Λεμεσό, με σκοπό την απόκτηση του διεθνώς αναγνωρισμένου επαγγελματικού τίτλου Advanced Diploma in International Taxation (ADIT) το οποίο απονέμεται από το Chartered Institute of Taxation (UK).

Ο επαγγελματικός τίτλος ADIT προσφέρει πιστοποίηση στη Διεθνή Φορολογία και απευθύνεται σε επαγγελματίες όπως δικηγόροι, λογιστές, φορολογικοί σύμβουλοι, διευθυντικά και άλλα στελέχη.

Το πρόγραμμα ADIT προσφέρεται από τους Pantelis Stylianides Institute of Accountancy & Taxatelier Ltd  στην Κύπρο με τεράστια επιτυχία από το 2010, σε συνεργασία με έναν από τους γνωστότερους και διεθνώς αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς οργανισμούς Tolley Exam Training (μέρος της LexisNexis). Πλέον, με την επέκταση της συνεργασίας με τη Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College, το πρόγραμμα θα παρέχεται τόσο στη Λευκωσία όσο και στη Λεμεσό με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση ολόκληρης της Κύπρου και με προοπτική περισσότερων θεματικών επιλογών.

Ο επόμενος κύκλος σεμιναρίων ADIT αναμένεται αρχές Σεπτεμβρίου 2019. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους οργανισμούς:




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










624