Σχολή Φόρουμ: Πρωτιές και διακρίσεις σε Παγκύπριους Διαγωνισμούς


 ΤΗΣ ΓΛΑΥΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ*

Η Σχολή ΦΟΡΟΥΜ πιστή στη φιλοσοφία της για ακαδημαϊκή υπεροχή και ανάπτυξη των δεξιοτήτων των μαθητών δίνει δυναμικά το παρόν της στα εκπαιδευτικά δρώμενα του τόπου μας ενθαρρύνοντας τους μαθητές να συμμετέχουν σε όλους σχεδόν τους διαγωνισμούς που προκηρύσσονται από το Υ.Π.Π ή άλλους φορείς. Τα αποτελέσματα μάς δικαιώνουν κάθε φορά, αφού οι μαθητές της Σχολής ΦΟΡΟΥΜ διακρίνονται και βραβεύονται σε διαγωνισμούς που αγγίζουν ποικίλες πτυχές. Οι δύο τελευταίες διακρίσεις των μαθητών  σημειώθηκαν σε δύο πολύ σημαντικούς διαγωνισμούς. Διαγωνισμός συγγραφής Δοκιμίου της Ελληνικής Πρεσβείας

Γ’ Παγκύπριο Βραβείο: Χατζηπαντελή Ιωάννα, Στ1

  • Ζ’ Παγκύπριος Διαγωνισμός Ιεράς Αρχιεπισκοπής –Κατηγορία  Έκθεση

Β’ Παγκύπριο  Βραβείο: Χατζηπροκόπη Ιωάννα, Δ2

Τιμητική Διάκριση: Θεοδότου Ιωάννα , Γ2

Η μαθήτριά μας Ιωάννα Χατηπαντελή κέρδισε το Γ΄ Παγκύπριο Βραβείο στον Διαγωνισμό συγγραφής Δοκιμίου της Ελληνικής Πρεσβείας με γενικό θέμα:«Ελληνισµός, Ευρώπη, Ανθρώπινα Δικαιώματα – Κρίση». Ο ΠΛΕ Μέσης Εκπαίδευσης κος Κυπριανός Λούης, (φωτογραφία κάτω) ο οποίος παρευρέθηκε στον ενδοσχολικό Εορτασμό για την 25η Μαρτίου για να συγχαρεί τη μαθήτρια, σημείωσε ότι πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς, στον οποίο συμμετέχουν υποχρεωτικά όλοι οι τελειόφοιτοι μαθητές Λυκείου.

Εξίσου βαρυσήμαντος θεωρείται ο διαγωνισμός που προκηρύσσει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου στον οποίο βραβεύτηκε με Β’ Παγκύπριο Βραβείο η μαθήτριά μας Χατζηπροκόπη Ιωάννα συμμετέχοντας με έκθεση που έγραψε με θέμα:«Αντί να απελπίζεσαι στο σκοτάδι άναψε ένα φως. Η συμβολή της εκκλησίας στην αντιμετώπιση της ηθικής και οικονομικής κρίσης της εποχής μας». Στον ίδιο διαγωνισμό  απέσπασε διάκριση και η μαθήτρια μας Ιωάννα Θεοδότου. (Φωτογραφία πάνω).

*Β. Δ. Ιδιωτικής Σχολής Φόρουμ

 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


128