Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου: Διαγωνισμός Γνώσεων CSMM Genius Genetics Quiz 2014


Η μεταπτυχιακή Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου (ΣΜΙΚ) τουΙνστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ),σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, οργανώνουν, την Τετάρτη 7 Μαΐου στις 3 μμ, τον δεύτερο Παγκύπριο διαγωνισμό γνώσεων CSMM GeniusGeneticsQuiz. Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Αναπληρωτή Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης, κου Σάββα Αντωνίου. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, η Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία  σε μαθητές Λυκείου που ενδιαφέρονται για θέματα ανθρώπινης βιολογίας που άπτονται των δραστηριοτήτων του Ινστιτούτου, να παρακολουθήσουν από πρώτο χέρι και να συμμετέχουν στις διαδικασίες διάγνωσης και μελέτης κληρονομικών ασθενειών. Αυτό το έπαθλο θα δώσει την ευκαιρία στους μαθητές να διεισδύσουν στις πρωτοποριακές διαγνωστικές και ερευνητικές δραστηριότητες του Ινστιτούτου, ένα αποκλειστικό προνόμιο των μεταπτυχιακών φοιτητών της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν μαθητές λυκείου, δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων. Στις διαγωνιζόμενες ομάδες θα δοθεί ερωτηματολόγιο με 30 ερωτήσεις, το οποίο θα πρέπει να απαντηθεί μέσα σε 30 λεπτά. Στους  μαθητές της νικήτριας ομάδας θα προσφερθεί,κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών,η μοναδική ευκαιρία  να παρακολουθήσουν από πρώτο χέρι και να συμμετάσχουν στις διαδικασίες διάγνωσης και μελέτης κληρονομικών ασθενειών, πλάι στους διακεκριμένους επιστήμονες του  Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της ΣΜΙΚ www.cing.ac.cy/csmm/και στα τηλέφωνα 22392840/843.

Προγράμματα Σπουδών της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται κατά την περίοδο υποβολής αιτήσεων για τα μεταπτυχιακά προγράμματα, MSc και PhD, της ΣΜΙΚ στη Μοριακή Ιατρική και Ιατρική Γενετική, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2014-2015.Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Σχολής www.cing.ac.cy/csmm/για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα μεταπτυχιακά προγράμματα της ΣΜΙΚ και για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων. Αιτήσεις γίνονται αποδεκτές μέχρι την Τετάρτη 30ήΑπριλίου 2014.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










198