Συλλυπητήρια του Υπουργείου Παιδείας για το θάνατο του Λυκούργου Κάππα


Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το χαμό του πρώην Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Λυκούργου Κάππα.

Ο Λύκουργος Κάππας εργάστηκε στην εκπαίδευση ως Καθηγητής φτάνοντας στη θέση του Διευθυντή Σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης. Διετέλεσε Δήμαρχος Λευκονοίκου. Το 1998 διορίστηκε Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού.

Ο Λυκούργος Κάππας υπήρξε εκφραστής του δικαίου, υπέρμαχος των δημοκρατικών ιδεών, οραματιστής μιας ανθρωπιστικής Παιδείας και κοινωνός κάθε εκδήλωσης που είχε επίκεντρο τον άνθρωπο.

Με σπάνιο ήθος, ανεξάντλητη ενέργεια και απροσμέτρητη καλοσύνη πρωτοστάτησε στα εκπαιδευτικά θέματα και συμμετείχε ενεργά σε κοινωνικές ομάδες, προσφέροντας ανεκτίμητες υπηρεσίες, τόσο στην πατρίδα του όσο και στους συμπατριώτες του.

Ευπροσήγορος και ανιδιοτελής κέρδισε την καθολική εκτίμηση και αναγνώριση σε όλες τις βαθμίδες της πολυδιάστατής του προσφοράς.

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του πρώην Υπουργού.

Στην κηδεία, η οποία θα γίνει αύριο δημοσία δαπάνη και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς, στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη θα καταθέσει η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού  Αίγλη Παντελάκη.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










207