Συμμετοχή εκπαιδευτικών σε συνέδριο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος MASS


Το ΚΥ.Κ.Π.Ε.Ε παρέχει υποτροφία συμμετοχής

Το 3ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Ευρωπαϊκού Προγράμματος MASS θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Κολωνίας, στην Γερμανία στις 28-30 Σεπτεμβρίου 2016. Βασικός στόχος του συνεδρίου είναι η κοινοποίηση ιδεών, καλών πρακτικών και εκπαιδευτικού υλικού για ενεργοποίηση των κινήτρων των μαθητών για τις θετικές επιστήμες (STEM education) συγκεντρώνοντας εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτές στον τομέα της εκπαίδευσης και επιστήμονες από όλη την Ευρώπη.

Το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής  Έρευνας και Εκπαίδευσης (ΚΥ.Κ.Π.Ε.Ε), ως συνεργαζόμενος φορέας στην Κύπρο του Ευρωπαϊκού προγράμματος MASS παρέχει μια υποτροφία συμμετοχής εκπαιδευτικού στο συνέδριο, η οποία καλύπτει το αεροπορικό εισιτήριο από και προς την Κολωνία, το κόστος εγγραφής στο συνέδριο και το κόστος συμμετοχής στο «Δείπνο Εργασίας και Συνεργασίας» και τη διαμονή σε ξενοδοχείο για τρία βράδια.

Αν είστε εκπαιδευτικός Μέσης ή Δημοτικής Εκπαίδευσης, μπορείτε να συμμετέχετε στο συνέδριο, συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα μέχρι τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016.

Ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeosdofkC581DCGJ9br9NycvzyNpOz-7ieT5GsaMOxY53B3AA/viewform?c=0&w=1

Καταληκτική ημερομηνία: 12 Σεπτεμβρίου 2016

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο:http://kykpee.org/?p=2061




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










158