Συμμετοχή του KES College στο 10ο Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics


Το KES College με τον υπεύθυνο των προγραμμάτων σπουδών του Logistics και Business, Δρ Αχιλλέα Καραγιάννη συμμετείχε στο 10ο Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics, που έγινε πρόσφατα στο Hilton Park στη Λευκωσία. Το συνέδριο είχε απώτερο σκοπό τη συμμετοχή εταιρειών και οργανισμών από διάφορους τομείς και βιομηχανίες. Με τη συμμετοχή του το κολλέγιο είχε την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά στο επιχειρησιακό και πρακτικό κομμάτι των εννοιών «Εφοδιαστική Αλυσίδα» και «Logistics» και να δει από κοντά τις πραγματικές ανάγκες των εταιρειών στον τομέα αυτό. Τους φοιτητές του προγράμματος σπουδών Logistics (2 χρόνια, Δίπλωμα) εκπροσώπησε ο τελειόφοιτος φοιτητής μας ΓεώργιοςΠαρασκευά ο οποίος εργάζεται ήδη σε μεγάλη εταιρεία Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής που διατηρεί αλυσίδα καταστημάτων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι παρουσιάσεις των κ. Στέφανου Κομνηνού της Exceed Consulting, με τίτλο «Από τον Consumer στον Shopper για αποτελεσματικότερες πωλήσεις», του κ. Μάριου Λουκαΐδη, Executive Director της FMCG με τίτλο «Διαχείριση της Αλλαγής» και της κας Μαρίας Γερμανού,Head of Sector Retails Brands της C.A.Papaellinas Ltd.με τίτλο «Towardsa Unique Retail Experience».

Το KESCollegeέχει αναπτύξει μια συνεχή παρουσία / συμμετοχή σε συνέδρια με σκοπό την αποτελεσματικότερη ανταπόκριση στις αλλαγές και προκλήσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος. Επίσης, έχει αναπτύξει συνεργασίες με τον επιχειρηματικό κόσμο, ιδιαίτερα μέσω επισκέψεων και πρακτικών εξασκήσεων των φοιτητών και φοιτητριών του στα προγράμματα σπουδών Business και Logistics.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


123