Συνάντηση Αίγλης Παντελάκη με την Υπάτη Αρμοστή του Βασιλείου του Λεσόθο


Η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού κ. Αίγλη Παντελάκη είχε στις 3 Μαρτίου 2015 συνάντηση με την Υπάτη Αρμοστή του Βασιλείου του Λεσόθο Α.Ε. Felleng Mamakeka Makeka. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίδοσης των διαπιστευτηρίων της Υπάτης Αρμοστού προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Κατά τη συνάντηση εκφράστηκε, διά της Υπάτης Αρμοστού, η ευγνωμοσύνη του Βασιλείου του Λεσόθο για την αναπτυξιακή βοήθεια που έλαβε παλαιότερα η χώρα από την Κύπρο στο πλαίσιο της δράσης της CyprusAid. Ευχαρίστησε επίσης τη Γενική Διευθύντρια και για τις υποτροφίες που δίνονταν σε φοιτητές του Λεσόθο για σπουδές τόσο σε δημόσια όσο και σε ιδιωτικά πανεπιστήμια της Κύπρου.

Η Ύπατη Αρμοστής εξέφρασε την επιθυμία για εξέταση του ενδεχομένου της εκ νέου παροχής υποτροφιών στον τομέα των επιστημών καθώς και συνεργασίας στον τομέα της εκπαίδευσης σε θέματα ενέργειας.

Η Γενική Διευθύντρια ευχαρίστησε την κ. Makekaγια την επίσκεψή της συμπληρώνοντας ότι στόχος του Υπουργείου είναι να στηρίξει και να ενισχύσει τις διμερείς σχέσεις με το Βασίλειο του Λεσόθο και ως εκ τούτου θα εξεταστούν οι εισηγήσεις.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










249