Μαθητές της έκτης δημοτικού από 11 σχολεία της Πάφου είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να παίξουν ποδόσφαιρο και καλαθόσφαιρα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του International School of Paphos (ISOP), το διήμερο 24-25 Ιανουαρίου 2013.
Οι μαθητές, σε φιλική ατμόσφαιρα και αθλητική άμυλα, χωρίστηκαν σε οκτώ ισάριθμες και ισάξιες ομάδες, έτσι η κάθε ομάδα αποτελείτο από παιδιά από όλα τα σχολεία. Στην αθλητική συνάντηση, την οποία φιλοξένησε το ISOP ως διοργανωτής της πρωτοβουλίας, παρευρέθηκε ο κ. Λαυρέντης Πολυκάρπου, Α’ Λειτουργός Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάφου, εκπροσωπώντας το υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το οποίο στήριξε την πρωτοβουλία αυτή.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές από το International School of Paphos, το Δημοτικό Μεσόγης, τα Α΄, Β, ΙΓ’, Ε’, ΣΤ, Η’, και Ζ’ Δημοτικά Σχολεία Πάφου και Α΄ και Β΄ Γεροσκήπου.
Με το πέρας της αθλητικής συνάντησης απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.