Συνεχίζεται η αμφισβήτηση της Ολ. Στυλιανού για τη Ζ. Πουλλή και η εσωστρέφεια στο ΥΠΠ


Τροφή στην εσωστρέφεια που καλλιεργείται τον τελευταίο καιρό στο Υπουργείο Παιδείας  και Πολιτισμού έδωσε η για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά,  αμφισβήτηση από τη Γενική Διευθύντρια Ολυμπία Στυλιανού, για τα προσόντα -ικανότητες της Διευθύντριας Μέσης Εκπαίδευσης  Ζήνας Πουλλή.

Η απόφαση της κ. Στυλιανού  να βαθμολογήσει χαμηλά την κ. Πουλλή στην ετήσια αξιολόγηση της αποτέλεσε τροφή για συζήτηση στα γραφεία του Υπουργείου. Σημειώνεται ότι  η Διευθύντρια Μέσης έχει κερδίσει επανειλημμένως τη Γενική Διευθύντρια στις προσφυγές της στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας και η βαθμολογία της διορθώνεται.

«Αυτός ο πόλεμος ζημιώνει το Υπουργείο Παιδείας και προπάντων τη Μέση Εκπαίδευση» τόνισε αξιωματούχος του υπουργείου στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα  www.paideia-news.com.

Η απόφαση αυτή ήλθε σε μια περίοδο που η Γενική Διευθύντρια δέχεται ολοκληρωτικό πόλεμο  από συμπολιτευόμενες ομάδες ή κινήσεις που ζητούν επίμονα τη μετακίνηση της από το Υπουργείο Παιδείας . Όπως το www.paideia-news.com πληροφορείται, η κ. Στυλιανού, ενοχλημένη από την πρόσφατη ανακοίνωση της Κίνησης Καθηγητών «Αλλαγή», που ζήτησε την μετακίνησή της, προσπάθησε να αναστρέψει το κλίμα, αλλά τελικά δεν έπεισε.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










202