Ταλιαδώρος προς Κενεβέζο: Βρέστε λύσεις για τους φιλολόγους πριν από τη συνάντηση με τον Πρόεδρο


Η ανακοίνωση των διορισμών για τη Μέση Εκπαίδευση από την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας σήμερα το απόγευμα ανέδειξε για άλλη μια αφορά το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των φιλολόγων. Από τους 65 αδιόριστους φιλολόγους διορίστηκαν 9 και έμειναν αδιόριστοι 56. (Ένας  που διορίστηκε από τον κατάλογο των αναπήρων δεν υπολογίζεται).  

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του Paideia-News, ο μόνος κλάδος που παρουσιάζει διψήφιο αριθμό αδιορίστων είναι εκείνος των φιλολόγων. Οι υπόλοιποι κλάδοι έχουν μονοψήφιο αριθμό αδιορίστων σε σύγκριση με όσους εργάζονταν πέρσι.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Κυπρίων Φιλολόγων Δημήτρης Ταλιαδώρος καλεί μέσω του Paideia-Newsτον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Κενεβέζο μέχρι την Τρίτη που είναι η προγραμματισμένη συνάντηση της ΟΕΛΜΕΚ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη να κάνει σκέψεις και να βρεθούν λύσεις ώστε να αρθεί η αδικία σε βάρος του κλάδου.

Ο κ. Ταλιαδώρος καλεί τον κ. Κενεβέζο να μελετήσει τις προτάσεις που του υπέβαλε η ΟΕΛΜΕΚ  και να λάβει αποφάσεις ώστε να μην πληρώσει τη νύμφη της αδιοριστίας μόνο ο κλάδος των φιλολόγων.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










150