Τελέστηκαν τα εγκαίνια της Αίθουσας Εκδηλώσεων των Δημοτικών Σχολείων Α΄ και Β΄ Καϊμακλίου


Τελέστηκαν το Σάββατο 14 Ιουνίου τα εγκαίνια της Αίθουσας  Εκδηλώσεων των Δημοτικών Σχολείων Α΄ και Β΄ Καϊμακλίου. Μιλώντας στην τελετή ο  Πρόεδρος Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας Γιάννης Οικονομίδης  είπε ότι η αίθουσα αποτελεί ήδη εφαλτήριο για περισσότερες αποδόσεις των μαθητών και σίγουρα θα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνατότητες και το ταλέντο τους σε διάφορους τομείς.

«΄Εχοντας επίγνωση ότι, όσο πιο λειτουργικός είναι ένας χώρος, τόσο θα ανεβαίνει το επίπεδο της μάθησης και του ήθους, συνεχίζουμε να προσφέρουμε απλόχερα και με ιδιαίτερη ικανοποίηση τις υπηρεσίες μας» είπε ο κ. Οικονομίδης και πρόσθεσε. «Νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση για τέτοιου είδους έργα που  ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των παιδιών, των δασκάλων και των γονιών».

Ακολούθως εξέφρασε τον απεριόριστο θαυμασμό του για τα παιδιά των Σχολείων μας  και την πρωτοβουλία που ανέπτυξαν εγκαινιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την καινούργια αίθουσα των εκδηλώσεων. «Δημιούργησαν έργα Τέχνης και τα αφιέρωσαν στην αδικοχαμένη Ιωάννα Δημητρίου που απεφοίτησε το 2011 από το Β΄ Δημοτικό Καϊμακλίου και απεβίωσε στις 18 Μαΐου 2013 σε ηλικία μόλις 13 χρονών.  Τούτη η ενέργεια καταδεικνύει την ευαισθησία, την τρυφερότητα και το μεγαλείο της παιδικής ψυχής όταν προβαίνει σε τέτοιου είδους ενέργειες. Μας κατασυγκινεί η πράξη τούτη και πιστεύω είναι το καλύτερο μνημόσυνο για την Ιωάννα».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










190