Τελετή Αποφοίτησης Ινστιτούτου Επαγγελματικών Σπουδών του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus 2018


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η Τελετή Αποφοίτησης του Ινστιτούτου Επαγγελματικών Σπουδών του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus.

Η τελετή έλαβε μέρος την Πέμπτη, 1η Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus στη Λάρνακα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περοβάλλοντος. Στην τελετή παρευρέθηκαν Ακαδημαϊκοί και Στελέχη του Ινστιτούτου Επαγγελματικών Σπουδών, αλλά και του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, οικογένειες και αγαπημένα πρόσωπα των αποφοίτων, καθώς και η Διευθύντρια και μέλη του Ινστιτούτου Γεωργικών Ερευνών.

Εκ μέρους του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος παρέστη ο κ. Σωκράτης Σωκράτους, Λειτουργός Α΄, ο οποίος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στους απόφοιτους του Ινστιτούτου ενώ συνεχάρη το Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών για τη συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη του στον τομέα της Γεωργίας.

Ο Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Ινστιτούτου Επαγγελματικών Σπουδών, κ. Κυριάκος Πατσαλίδης σημείωσε ότι οι προσπάθειες του Ινστιτούτου έχουν επικεντρωθεί στη δημιουργία μιας ομάδας εκπαιδευτών που συναποτελείται από έμπειρους ακαδημαϊκούς στον τομέα της ανώτερης τεχνικής εκπαίδευσης αλλά και από εξειδικευμένους και άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες από την τοπική και τη διεθνή βιομηχανία, ώστε να μεταλαμπαδευτεί τόσο η γνώση όσο και η εμπειρία στους φοιτητές κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους. 

Στον χαιρετισμό της, η Διευθύντρια του Ινστιτούτου Γεωργικών Ερευνών Κύπρου Δρ. Δώρα Χειμωνίδου, συνεχάρη όλους τους απόφοιτους των επαγγελματικών διπλωμάτων ενώ δεν παράλειψε να αναφερθεί και στη συνεργασία του Ινστιτούτου Επαγγελματικών Σπουδών Σπουδών με το Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών από την αρχή ίδρυσης της Γεωργικής Σχολής. Μία συνεργασία η οποία συνδράμει στη χάραξη βιώσιμης αγροτικής πολιτικής και την ανάπτυξη καινοτόμων και αειφόρων πρακτικών στον τομέα της Γεωργίας.

Κατά την διάρκεια της τελετής, αποφοίτησαν φοιτητές του Επαγγελματικού Διπλώματος Γεωργίας και Αγροπειχειρηματικότητας και του Επαγγελματικού Διπλώματος Τεχνικών Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










173