Τελετή Αποφοίτησης Κολεγίου CDA


  Στις 30 Ιουνίου διοργανώθηκε η καθιερωμένη Τελετή Αποφοίτησης στο Δημοτικό θέατρο Λατσιών στην Λευκωσία του CDA College για την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017 παρουσία εκπαιδευτικών και κοινωνικών παραγόντων της πόλης.  Στην αποφοίτηση αρχικά απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Κολεγίου Δημήτρης Χριστοφόρου, ο οποίος τίμησε την καθηγήτρια Δακτυλογραφίας Αγαμέμνωνος Δέσπω για την 28χρονη προσφορά της στο Κολέγιο.

Στη συνέχεια ομιλία εκφώνησε  ο Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου Αθανάσιος Δ. Χριστοφόρου ο οποίος επεσήμανε ότι φέτος το Κολέγιο CDA συμπληρώνει 41 χρόνια προσφοράς στην κυπριακή εκπαίδευση με 4 Παραρτήματα Παγκύπρια και 38 αξιολογημένα προγράμματα σπουδών. Παράλληλα συνεχάρη θερμά όλους τους αποφοίτους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Ακολούθως ο Λειτουργός Ανώτερης και Ανωτάτης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Στέλιος Χριστοφίδης απεύθυνε χαιρετισμό και  προσκλήθηκαν στο βήμα οι πρόεδροι των φοιτητικών συμβουλίων, οι οποίοι στις ομιλίες τους αποχαιρέτησαν τη φοιτητική τους ζωή και ευχαρίστησαν τον διευθυντή και τους καθηγητές για τις γνώσεις και τα εφόδια που αποκόμισαν για την σταδιοδρομία τους.

Ακολούθησε η βράβευση και η απονομή πτυχίων σε όλους τους απόφοιτους των προγραμμάτων της Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μεταπτυχιακού και Πτυχίου, του Ανώτερου Διπλώματος της Κομμωτικής,  των Γραμματειακών Σπουδών (1,2 και 3 χρόνων), της Αισθητικής Πτυχίου και Διπλώματος , του Travel and Tourism Administration, και του Information and Communication Technology σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε  με δεξίωση στον κήπο του αμφιθεάτρου.

Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


62