ΤΕΠΑΚ: Αιτήσεις για υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές μάστερ με κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια


H Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας  του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές επιπέδου Μάστερ στη Βάση κοινωνικό-οικονομικών κριτηρίων, έπειτα από έγκριση της Πολιτικής Παραχώρησης Εσωτερικών Υποτροφιών για Μεταπτυχιακές Σπουδές, από τα αρμόδια σώματα του Πανεπιστημίου.

Είδος Υποτροφιών

Οι υποτροφίες παραχωρούνται με τη μορφή πλήρους ή μερικής (50%) απαλλαγής από τα μεταπτυχιακά δίδακτρα του προγράμματος.

Υποβολή Αιτήσεων

Οι αιτήσεις πλήρως συμπληρωμένες θα πρέπει να υποβληθούν στο Γραφείο Κοινωνικής Στήριξης και Ευημερίας Φοιτητών της ΥΣΦΜ, Ισόγειο Κτηρίου ΥΣΦΜ, Γωνία οδών Αθηνών και Νικολάου Ξιούτα, στη Λεμεσό, από τη Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013 μέχρι την Τρίτη, 30 Απριλίου 2013, από τις 8:00 π.μ μέχρι τις 14:00 μ.μ.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά

Οι αιτήσεις για να θεωρηθούν πλήρως συμπληρωμένες θα πρέπει να υποβάλλονται στο Γραφείο Κοινωνικής Στήριξης και Ευημερίας Φοιτητών της ΥΣΦΜ, μαζί με όλα τα δικαιολογητικά τα οποία αναφέρονται στην τελευταία σελίδα του εντύπου αίτησης (σελ.6), το οποίο είναι αναρτημένο σε ξεχωριστό παράρτημα.

Δικαίωμα Υποβολής Αίτησης

Δικαίωμα υποβολής αίτησης κατά τη συγκεκριμένη διαδικασία έχουν οι υποψήφιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές επιπέδου μάστερ, με έναρξη φοίτησης το Σεπτέμβριο του 2013.

Αξιολόγηση Αιτήσεων/ Κατανομή Υποτροφιών

Κριτήριο για την κατανομή των υποτροφιών είναι η οικογενειακή κοινωνικοοικονομική κατάσταση του υποψήφιου φοιτητή. Για τον καθορισμό της οικονομικής κατάστασης της οικογένειας του φοιτητή λαμβάνονται υπόψη τα στοιχεία του προηγούμενου ημερολογιακού έτους. Οι αιτήσεις αξιολογούνται με βάση καθορισμένα κριτήρια μοριοδότησης, τα οποία είναι αναρτημένα επίσης σε ξεχωριστό Παράρτημα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η παραχώρηση υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές, υπόκειται σε όλες τις πρόνοιες οι οποίες περιλαμβάνονται στο Πλαίσιο Πολιτικής για Παραχώρηση Εσωτερικών Υποτροφιών για Μεταπτυχιακές Σπουδές.

Περισσότερες Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες αποτείνεστε στο Γραφείο Κοινωνικής Στήριξης και Ευημερίας Φοιτητών, στα τηλέφωνα 25002628, 25002584 ή στο Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης, στα τηλέφωνα 25002710/11.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










220