ΤΕΠΑΚ: Πρόγραμμα Θερινής Διαμονής Ειδικών Φιλοξενουμένων


Το Γραφείο Στέγασης της ΥΣΦΜ του ΤΕΠΑΚ ενημερώνει για τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων από «ειδικούς φιλοξενουμένους», για διαμονή στις Φοιτητικές Εστίες του ΤΕΠΑΚ κατά τους θερινούς μήνες.
Οι «ειδικοί φιλοξενούμενοι», μπορεί να είναι συμμετέχοντες σε συνέδρια, ερευνητικοί συνεργάτες, επισκέπτες καθηγητές, φοιτητές προγραμμάτων κινητικότητας, συνεργάτες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου, κ.α., που χρειάζονται χαμηλού κόστους και μικρής διάρκειας διαμονή σε περιόδους που δεν διεξάγονται κανονικά μαθήματα. Αιτήματα μπορούν να υποβληθούν από σήμερα για προγραμματισμένα συνέδρια ή άλλες δραστηριότητες των Ακαδημαϊκών Τμημάτων του ΤΕΠΑΚ για τη θερινή περίοδο.
Οι διαδικασίες για το ακαδημαϊκό έτος 2012-13 έχουν καθοριστεί ως εξής:

Προθεσμίες αιτήσεων

Για σκοπούς καλύτερου προγραμματισμού η προθεσμία υποβολής αιτημάτων οργανωμένων ομάδων, συνεδρίων κλπ , είναι η 15η Μαρτίου 2013.

Νοείται ότι 15η Μαρτίου 2013 όλες οι αιτήσεις (ομαδικές και ατομικές) θα αξιολογούνται και θα εγκρίνονται βάση διαθεσιμότητας.

Περίοδος ενοικίασης και τιμολόγηση

Η ελάχιστη περίοδος ενοικίασης / χρέωσης είναι 7 μέρες και η μέγιστη 3 μήνες. Το ύψος ενοικίου κατά τύπο διαμερίσματος, για τη θερινή περίοδο του 2013 παρουσιάζεται στον πιο κάτω πίνακα. Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται (ρεύμα μέχρι €40 μηνιαίως, νερό, καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων και διαδίκτυο). Στους ειδικούς φιλοξενούμενους υπάρχει η δυνατότητα παραχώρησης κλινοσκεπασμάτων και πετσετών, χωρίς επιπρόσθετη χρέωση.

Τύπος

2012-2013

Μηνιαίο Ενοίκιο

2012-2013

Εβδομαδιαίο Ενοίκιο

Δωμάτιο (με κοινόχρηστη κουζίνα)

€540

€135

Στούντιο

€600

€150

Ενός υπνοδωματίου (μονάρι)

€630

€157,50

Δύο υπνοδωματίων (δυάρι)

€900

€225

Τριών υπνοδωματίων (τριάρι)

€1075

€268,75

Υπάρχει και η δυνατότητα προσφοράς πακέτων διαμονής με διατροφή, σε συνεννόηση με το Φοιτητικό Εστιατόριο.


Έγκριση δικαιούχων

Το Γραφείο Στέγασης μετά την αξιολόγηση των αιτημάτων για θερινή διαμονή, υποβάλει σημείωμα στη Συγκλητική Επιτροπή Λειτουργίας Φοιτητικών Εστιών, η οποία εγκρίνει τα αιτήματα. Μετά την έγκριση από την Επιτροπή, το Γραφείο Στέγασης ενημερώνει γραπτώς τον ειδικό φιλοξενούμενο για την προθεσμία κατάθεσης του ποσού που οφείλει να καταβάλει στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ως ενοίκιο, καθώς και δέσμευση ποσού €170 έναντι εγγύησης. Νοείται ότι για διαμονή μέχρι 15 ημερών θα καταβάλλεται εγγύηση €85.

Νοείται επίσης ότι η καταβολή ενοικίου και εγγύησης από ειδικούς φιλοξενουμένους, πραγματοποιείται σε κάθε περίπτωση πριν τη διακοπή συμβολαίου, με τους υφιστάμενους φοιτητές - ενοίκους των Φ.Ε. Σε περίπτωση ακύρωσης κράτησης υπάρχει χρέωση €50 και το υπόλοιπο ποσό επιστρέφεται.

Σε περίπτωση που, ειδικός φιλοξενούμενος δεν καταθέσει εντός της καθορισμένης προθεσμίας το οφειλόμενο ποσό και δεν έχει ζητήσει παράταση από το Γραφείο Στέγασης της ΥΣΦΜ, θεωρείται ότι έπαψε να ενδιαφέρεται. Σε αυτή τη περίπτωση και χωρίς καμιά προειδοποίηση στον ειδικό φιλοξενούμενο, το διαμέρισμα / δωμάτιο θα παραχωρείται από την ΥΣΦΜ σε επιλαχόντα και ο ειδικός φιλοξενούμενος δεν θα έχει οποιαδήποτε απαίτηση εναντίον της εν λόγω υπηρεσίας ή του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, στο Λειτουργό του Γραφείου Στέγασης κ. Γιάννη Βάκη, τηλ. 25002399 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]η στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου
http://www.cut.ac.cy/studies/accommodation/summerStay/
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


122