To KES College χορηγός στο 3ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού School Edition στη Λεμεσό


Ο Choice Fm και η  ΠΟΕΔ Λεμεσού διοργάνωσαν το 3ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού  School Edition  2017 και το KES College ήταν εκεί ως χορηγός. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, στην πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου στη Λεμεσό.

Η συμμετοχή ήταν δωρεάν και άνευ ορίου ηλικίας και συγκεντρώθηκαν τελικά 145 ομάδες των 4 μελών, που ζωντάνεψαν την πλατεία με το κέφι και τη θετική τους ενέργεια. Μικροί και μεγάλοι ανυπομονούσαν να ξεκινήσει το κυνήγι και να κατακλύσουν τη Λεμεσό μαζεύοντας τις πληροφορίες που χρειάζονταν για να τερματίσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται και να διεκδικήσουν 500€ μετρητά, τα οποία διαμοιράστηκαν στους 3 πρώτους νικητές, και πλούσια δώρα για τις υπόλοιπες 20 πρώτες ομάδες.

Τα παιδιά πριν την έναρξη του κυνηγιού αλλά και μετά, επισκέφτηκαν το περίπτερο του KES College για να μεταμορφωθούν με το face painting στον ήρωα που θαυμάζουν από τις φοιτήτριες των Αξιολογημένων Προγραμμάτων Σπουδών Αισθητικής του κολλεγίου. Έκλεψαν πραγματικά τις εντυπώσεις!

Κατά τη διάρκεια του κυνηγιού, πολλές ομάδες επισκέφτηκαν το περίπτερο του KES College για να μάθουν όσα χρειάζονταν ώστε να απαντήσουν σωστά στις 3 ερωτήσεις που αφορούσαν στο κολλέγιο και περιέχονταν στο ερωτηματολόγιο που τους δόθηκε από την επιτροπή.

Ήταν μια εκδήλωση γεμάτη χαρά, ενέργεια και κέφι και πλέον έχει γίνει θεσμός στη Λεμεσό.

Το KES College ευχαριστήθηκε εξίσου τη συμμετοχή του στην εκδήλωση, προσφέροντας μια νότα γεμάτη χρώμα και χαμόγελα.  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










152