Τώρα είναι η ώρα της δικής σου επιλογής


ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΖΟΡΛΗ*  

Φτάσαμε αισίως στην τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής εκστρατείας και τώρα έφτασε η στιγμή όλοι εμείς οι πολίτες να κάνουμε τις επιλογές μας. Είναι καθήκον όλων μας να κάνουμε κριτική και να αποφασίσουμε ποιος υποψήφιος μας έπεισε περισσότερο ή έστω ποιος μας έπεισε περισσότερο από τους υπόλοιπους. Να αποφασίσουμε αν θέλουμε αλλαγή στον τόπο μας ή αν θέλουμε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, άλλη μια πενταετία με το ΑΚΕΛ στην διακυβέρνηση του τόπου. Αν θέλουμε ηγέτη που θα οδηγήσει τον τόπο μας σε ανάπτυξη ή κάποιους που 5 χρόνια πριν υποστήριξαν τη σημερινή κυβέρνηση η οποία δεν παραδίδει τίποτα άλλο από καμένη γη.

Σ’ αυτές τις προεδρικές εκλογές 3 τρένα μπορούν να σε οδηγήσουν στον τελικό προορισμό. Το πρώτο είναι αυτό στο οποίο είναι οδηγός ο Γ. Λιλλήκας. Ένας υποψήφιος που το πολιτικό του ιστορικό είναι «βεβαρημένο». Έχει περάσει κατά καιρούς από διάφορους πολιτικούς χώρους και ασπαστεί θέσεις και φιλοσοφίες αναλόγως των προσωπικών του φιλοδοξιών αποκτώντας τον χαρακτηρισμό του «πολιτικού ανεμόμυλου». Δικαίως βέβαια αφού άλλο είναι η προσαρμογή στα δεδομένα της εποχής και άλλο από υπερασπιστής των ιδεών Γκάλι να καταλήγεις στον αντιομοσπονδιακό χώρο. Αυτό είναι ο ορισμός του πολιτικού χαμαιλεοντισμού διότι πολύ απλά και κατά την λαϊκή ρήση «αλλάζει θέσεις όπως τα πουκάμισα». Αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι για να εκλεγεί ο Γ. Λιλλήκας θα πρέπει να δώσει δεκανίκι στο ΑΚΕΛ πράγμα που σημαίνει ότι αυτοί που κυβέρνησαν τα τελευταία 5 χρόνια και οδήγησαν τα πάντα σε τέλμα θα μπούνε και πάλι στην κυβέρνηση από την πίσω πόρτα αυτή τη φορά.

Το δεύτερο τρένο είναι αυτό στο οποίο επιβιβάστηκε ο Σ. Μαλάς και όλη η ακελική μηχανή. Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις οι εν λόγο κύριοι αφού την τελευταία πενταετία μας έχουν αποδείξει περίτρανα πως η αριστερά δεν μπορεί να κυβερνήσει. Είναι αυτοί που κατακερμάτισαν την οικονομία μας, είναι αυτοί που οδήγησαν 40 000 και πλέον πολίτες στην ανεργία, είναι αυτοί που μας οδήγησαν στα συσσίτια και στα κοινωνικά παντοπωλεία και είναι αυτοί μου σήμερα ζητούν και τα ρέστα.

Υπάρχει όμως και το τρίτο τρένο, το τρένο της αλλαγής. Με μπροστάρη τον Νίκο Αναστασιάδη και πληθώρα άλλων ικανότατων στελεχών, τεχνοκρατών και ειδικών σε όλους του τομείς, το τρένο αυτό μπορεί με ασφάλεια να μας οδηγήσει στον τελικό προορισμό. Με ολοκληρωμένο πρόγραμμα, με θέσεις ρεαλιστικές και αποφασιστικές μπορούν να βγάλουν τον τόπο μας από το τρομερό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται σήμερα και να οδηγήσουν τη δική μας αλλά και τις μελλοντικές γενιές σε καλύτερες μέρες.

Η ώρα της δικής σου επιλογής έχει φτάσει. Εσύ, εγώ και όλοι μας με τη ψήφο μας την ερχόμενη Κυριακή επιλέγουμε ποιος υποψήφιος και ποιο πρόγραμμα θα αναλάβει να βγάλει την χώρα μας από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Με την ψήφο μας μπορούμε και πρέπει να δώσουμε ισχυρή εντολή στον μοναδικό άνθρωπο που εμπνέει σιγουριά, ασφάλεια, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα και δεν είναι άλλος από τον Νίκο Αναστασιάδη.

Τώρα είναι η ώρα της δικής σου επιλογής! Καλή ψήφο σε όλους.

*Αντιπρόεδρος Ε.Φ.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης, Τέως Πρόεδρος Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία Θεσσαλονίκης




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










166