Τορναρίτης: Ο ΔΗΣΥ συγχαίρει όλους που εξασφάλισαν θέση στα ΑΕΙ Κύπρου, Δραματικές και Στρ. Σχολές


Με γραπτή δήλωσή του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Τορναρίτης αναφέρει ότι «ο Δημοκρατικός Συναγερμός συγχαίρει όλους τους νέους και νέες που πέτυχαν να εξασφαλίσουν θέση στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κύπρου και στις δραματικές και στρατιωτικές σχολές της Ελλάδας.

Συνεχίζοντας σημειώνει:  

«Το μεγαλύτερο αγαθό που διαθέτει η Κύπρος είναι το ανθρώπινο κεφάλαιό της και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι. Αυτοί αποτελούν την κινητήριο δύναμη για νέες δυναμικές κατακτήσεις και νέες σημαντικές επιτυχίες. Οι αυριανοί ηγέτες πρέπει να είναι αυτοί που θα διαθέτουν την γνώση, την εξειδίκευση και την αυτοπεποίθηση, ώστε να είναι σε θέση να ανταγωνιστούν σε ένα κόσμο χωρίς σύνορα και να διαπρέψουν στους τομείς στους οποίους θέλουν να σταδιοδρομήσουν.

Η Κύπρος βιώνει σήμερα τις  οδυνηρές συνέπειες της οικονομικής κρίσης που πλήττει όλα ανεξαιρέτως τα νοικοκυριά. Περισσότερο από ποτέ άλλοτε, ο τόπος χρειάζεται ενεργούς και υπεύθυνους νέους με κατάρτιση και κριτική σκέψη. Η συμβολή τους στην προσπάθεια για εξάλειψη  της οικονομικής ανέχειας είναι καθοριστική.

Είναι για αυτό ακριβώς τον λόγο που ο Δημοκρατικός Συναγερμός θεωρεί ότι η μεγαλύτερη επένδυση που μπορεί να έχει ένα μικρό κράτος όπως η Κύπρος είναι η επένδυση στους νέους και στην μόρφωσή τους.

Συγχαίρουμε τους νέους μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη φοιτητική τους ζωή. Μια ζωή γεμάτη ξεχωριστές εμπειρίες, συγκινήσεις και νέες προκλήσεις».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










295