Χριστοφίδης: Ο υπουργός Παιδείας να συνεννοηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας


Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Κυριάκου Κενεβέζου για τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς, σύμφωνα με τις οποίες, οι δηλώσεις του ΑΚΕΛ επί του θέματος είναι εκτός πραγματικότητας, ο Επικεφαλής του Γραφείου Παιδείας του ΑΚΕΛ Χρίστος Χριστοφίδης προέβη στην ακόλουθη γραπτή δήλωση:

«Οι σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Κενεβέζου, πέρα από το γνωστό επιθετικό ύφος έχουν  εντείνει την ανησυχία μας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ξεκάθαρα σε συνέντευξη του στο ΑΝΤ1, (το περασμένο Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013) ότι κατά την αυριανή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου θα εγκριθεί νομοσχέδιο για την πρόσληψη 150 εκπαιδευτικών στην Εθνική Φρουρά. Σήμερα ο Υπουργός Παιδείας μας είπε ότι η αξιοποίηση των εκπαιδευτικών στην Εθνική Φρουρά παραμένει μια εξαγγελία προθέσεων.

Το πρώτο, λοιπόν, που πρέπει να γίνει είναι ο υπουργός Παιδείας να συνεννοηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να σταματήσει η προχειρότητα και ο αυτοσχεδιασμός, τον οποίο πληρώνουν δεκάδες οικογένειες συμβασιούχων και έκτακτων εκπαιδευτικών».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










159