«Εικαστική Έκθεση Καθηγητών Τέχνης και Φωτογραφικής Τέχνης της Μέσης Εκπαίδευσης»


Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014, τελέστηκαν τα εγκαίνια της «Έκθεσης Τέχνης και Φωτογραφίας των Καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης» από την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού κα Αίγλη Παντελάκη στο «Κέντρο Τέχνης Μαθητών Μέσης Εκπαίδευσης» στη Λευκωσία.

Η έκθεση διοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού  σε συνεργασία με το Τμήμα Νέων του Κυπριακού  Ερυθρού Σταυρού και τον Σύνδεσμο Καθηγητών Τέχνης και Φωτογραφικής Τέχνης Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΕΛΜΕΚ).

Τα έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των άπορων μαθητών Μέσης Εκπαίδευσης από το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή από τις 5-28 Φεβρουαρίου 2014. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν  παράλληλες Δράσεις όπως Διαλέξεις, Βιωματικά Εργαστήρια Μαθητών για τον εθελοντισμό και για την Φωτογραφική Τέχνη.

Διαλέξεις που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Τέχνης Μαθητών Μέσης Εκπαίδευσης:

  • Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα: «Στέλιος Βότσης. O φίλος μας, άνθρωπος τζιαι καλλιτέχνης, όπως τον εζήσαμεν.»

Εισηγητής: Χαμπής Τσαγγάρης, χαράκτης.

  • Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 17:00, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα: «Κυπριακή Λαογραφία». Εισηγήτρια η Δρ Ελένη Παπαδημητρίου, λαογράφος.

Διεύθυνση:

Κέντρο Τέχνης Μαθητών Μέσης Εκπαίδευσης,  Παλιάς Ηλεκτρικής 10,

1016 Λευκωσία.

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-13:00, 16:00-19:00 και Σάββατο 10:00-13:00.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










173