«Γνώρισε το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus» στο Open Day Αυγούστου


  Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus προσκαλεί σε Open Day (Μέρα Γνωριμίας), την Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018, από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στη Λάρνακα. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση:  

«Τα Open Days σου δίνουν την ευκαιρία να μάθεις περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες και τα πλεονεκτήματα επιλέγοντας το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus για τις σπουδές σου, καθώς και να εξερευνήσεις από κοντά τις βραβευμένες εγκαταστάσεις του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια του Open Day, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά πρόγραμμα σπουδών καθώς και να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου για τη νέα Ακαδημαϊκή χρονιά Οκτωβρίου 2018.

Ανακάλυψε επίσης τις κατευθύνσεις που αντιστοιχούν στην προσωπικότητά σου, με το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΗΟGAN.

Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό προσωπικό και οι λειτουργοί του Πανεπιστημίου, θα είναι στη διάθεση σου, για να σου δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία ζητήσεις, η οποία σχετίζεται με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, όπως τα εντατικά καλοκαιρινά μαθήματα Αγγλικών, θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας, διαμονής στις ολοκαίνουργιες φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus (The Student’s Nest) καθώς και διαθέσιμες υποτροφίες Οκτωβρίου 2018.

Στο χώρο θα βρίσκονται και φοιτητές του Πανεπιστημίου, οι οποίοι θα μπορούν να σε ξεναγήσουν στην Πανεπιστημιούπολη και να σου δώσουν μια αληθινή αίσθηση της φοιτητικής ζωής στη Λάρνακα.

Σε περιμένουμε την Δευτέρα, 27 Αυγούστου από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο admissions@uclancyprus.ac.cy ή στο τηλέφωνο +357 24 69 40 00».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










161