15ον ετήσιο Συνέδριο Erasmus – ERACON 2019


 Ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Συντονιστών Erasmus οργανώνει το 15ον ετήσιο Συνέδριο Erasmus – ERACON 2019.

Το Συνέδριο οργανώνεται υπό την Ευρωπαϊκή αιγίδα του Επιτρόπου της ΕΕ για την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό, τη Νεολαία και τον Αθλητισμό, κ. Tibor Navracsics. Σε Εθνικό επίπεδο, οργανώνεται υπό την Αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Δρος Κώστα Χαμπιαούρη και του Δημάρχου Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος.

Πολλά Ευρωπαϊκά αλλά και Πανεπιστήμια εκτός Ευρώπης, Οργανισμοί και Επιχειρήσεις θα εκπροσωπηθούν στο Συνέδριο από συντονιστές Erasmus, ακαδημαϊκούς, ερευνητές,  και άλλους εμπειρογνώμονες. Το ενδιαφέρον τους για το Πρόγραμμα Erasmus θα τους φέρει κοντά για να ανταλλάξουν ιδέες και να συνεργαστούν σε μια προσπάθεια να αναπτύξουν περισσότερο τη συνεργασία μεταξύ των Πανεπιστημίων ή Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της αγοράς εργασίας.

Απώτερος στόχος είναι η συμβολή στην ανάπτυξη της ποιότητας των προγραμμάτων  κινητικότητας σπουδών συμπεριλαμβανομένων των τοποθετήσεων και εκπαιδεύσεων σε χώρους εργασίας και των ευκαιριών για εργοδότηση των φοιτητών.

Το Πρόγραμμα και οι δραστηριότητες του Συνεδρίου περιλαμβάνουν παρουσιάσεις, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης,  την έκθεση των πανεπιστημίων για ανταλλαγές φοιτητών, την έκθεση για ενημέρωση για σπουδές, τις συναντήσεις μεταξύ πανεπιστημίων και άλλα. Τελετή έναρξης η ώρα 18.00 στις 2 Μαίου 2019 ανοικτή προς το κοινό.

Παράλληλα με το ERACON 2019, διοργανώνεται και το συνέδριο CAREER-EU 2019,(www.career-eu.info).

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: www.eracon.info, www.eaecnet.com




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










835