6 λόγοι για τους οποίους το Digital Marketing μπορεί να βοηθήσει την ανάπτυξη της επιχείρησής σας


ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΤΙΝΗ*  

Με την αλλαγή και την εξέλιξη των σύγχρονων τεχνολογιών, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις κάνουν ό, τι μπορούν για να επιβιώσουν. Οι επιχειρήσεις είτε αλλάζουν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα σε διαδικτυακά ή ενισχύουν τις υφιστάμενες προσπάθειες μάρκετινγκ με ψηφιακές στρατηγικές μάρκετινγκ - σε μια προσπάθεια να συλλάβουν μια αυξανόμενη και πολύ προσοδοφόρα online αγορά.

Στην ψηφιακή αρένα όπου οι επιχειρήσεις και το εμπόριο με κατεύθυνση προς, τα ψηφιακά εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ παρέχουν στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων τις καλύτερες ευκαιρίες για τον ανταγωνισμό, την επιβίωση και ακόμη και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Οι ακόλουθοι 6 λόγοι εξηγούν γιατί η χρήση του ψηφιακού μάρκετινγκ δεν είναι μόνο επένδυση, αλλά και ένα αποτελεσματικό κανάλι μάρκετινγκ που μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

1. Το DigitalMarketing ...πιο αποδοτικό από ό, τι το Παραδοσιακό Μάρκετινγκ

Οι μικρές επιχειρήσεις έχουν πολύ μικρούς πόρους, ακόμη και κεφαλαιοποίηση. Αυτός είναι ο λόγος που το «Digital Marketing» τους παρέχει μια καλύτερη και πιο αποδοτική καμπάνια μάρκετινγκ που τους δίνει καλύτερα αποτελέσματα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, σύμφωνα με έρευνα, το 28% των ιδιοκτητών των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην έρευνα θα αλλάξει την κατανομή του προϋπολογισμού μάρκετινγκ από τα παραδοσιακά κανάλια των μέσων ενημέρωσης και θα επενδύσουν σε online εργαλεία και τεχνικές μάρκετινγκ.

2. Το DigitalMarketing ... μετατροπή

Οι επιχειρήσεις εμπορίας προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Digital Marketing μετατρέπουν το ποσοστό της εισερχόμενης κίνησης σε συνδρομητές ή πωλήσεις, ανάλογα με τους επιδιωκόμενους σκοπούς της ιστοσελίδας τους.

Χωρίς μετατροπή, όλη η κυκλοφορία σας δεν θα σήμαινε τίποτα και όλες οι προσπάθειές σας, απλά θα πήγαιναν χαμένες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων χρησιμοποιούν το ψηφιακό μάρκετινγκ τους, προς βελτιστοποίηση των  «μετατροπών», καθιστώντας τις ώς μια κορυφαία προτεραιότητα πάνω από οτιδήποτε άλλο. 

 Υπάρχουν διάφορα εργαλεία και τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ψηφιακή εκστρατεία μάρκετινγκ σας, όπως η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, κοινωνικό μάρκετινγκ μέσων μαζικής ενημέρωσης και μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

3. Το DigitalMarketing ... καλύτερα έσοδα

Υψηλότερα ποσοστά μετατροπής που δημιουργούνται από αποτελεσματικές τεχνικές ψηφιακού μάρκετινγκ, θα έχουν ως αποτέλεσμα περισσότερα κερδοφόρα οφέλη για εσάς και την επιχείρησή σας.

 Η Google επιβεβαιώνει αυτό σε μια μελέτη, υποστηρίζοντας ότι εταιρείες που χρησιμοποιούν ψηφιακές στρατηγικές μάρκετινγκ έχουν 2,8 φορές καλύτερα έσοδα από εκείνους που δεν το κάνουν.

4. Το Digital Μarketing...Διευκολύνει την αλληλοεπίδραση με το κοινό που απευθύνεστε.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το ψηφιακό μάρκετινγκ αναλαμβάνει παραδοσιακά κανάλια μάρκετινγκ είναι η δυνατότητα των εργαλείων μάρκετινγκ διαδικτύου για να αλληλοεπιδρούν με στοχευμένα ακροατήρια σε πραγματικό χρόνο.

Εμπλοκή σε οποιαδήποτε μορφή, είναι ότι περιμένετε να λάβετε πελάτες όταν αλληλοεπιδρούν με το εμπορικό σήμα ή την επιχείρησή σας.

Το πώς η επιχείρησή σας χειρίζεται τέτοιες δεσμεύσεις και αλληλοεπιδράσεις θα σημάνει τη διαφορά μεταξύ της επιχειρηματικής επιτυχίας και της αποτυχίας. 

5. Το Digital Marketing ... Ιδανική επιλογή για το Κινητό(Καταναλωτή)

Αναμφίβολα, το διαδίκτυο στο κινητό τηλέφωνο θα είναι το επόμενο κύμα της διάδοσης των πληροφοριών και το κανάλι επικοινωνίας, που επέφερε η ταχεία εξάπλωση των smartphones, tablet και άλλες συσκευές με δυνατότητα διαδικτύου. Αυτές οι κινητές συσκευές έχουν γίνει ένα κεντρικό τμήμα της ζωής, όπου το 90% των ενηλίκων έχουν πάντα τις συσκευές τους μαζί τους.

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να έχουμε ψηφιακές καμπάνιες μάρκετινγκ που προορίζονται προς τα κινητά των καταναλωτών, ανοίγοντας το δρόμο για την επίτευξη καλύτερης ανάπτυξης και ταχύτερης επέκτασης.

Οι κινητές συσκευές έχουν εξελιχθεί από το να είναι απλώς εναλλακτικές λύσεις για φορητούς υπολογιστές και προσωπικούς υπολογιστές, σε κάτι που επηρεάζει τις αποφάσεις αγοράς τους, όπως επιβεβαιώθηκε από μια άλλη έρευνα.

6. Το Digital Marketing ... χτίζει Μάρκα

Η δύναμη του ψηφιακού μάρκετινγκ έγκειται στην ικανότητά του για την προσέλκυση στοχοθετημένης κυκλοφορίας. Αυτοί οι τύποι του κοινού για το περιεχόμενό σας είναι πιο πιθανό να είναι έτοιμοι να μάθουν περισσότερα σχετικά με το εμπορικό σήμα σας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και μπορεί να ενδιαφέρονται αρκετά για να αγοράσουν ό, τι έχετε να τους προσφέρετε.

Αυτό θα αποδειχθεί επωφελής και για τη φήμη της μάρκας σας, καθώς οι ικανοποιημένοι πελάτες θα πουν πιθανότατα σε άλλους ανθρώπους για την εμπειρία τους με το εμπορικό σήμα σας, το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Η φήμη σας θα ακουστεί, όπως αναμένετε, με περαιτέρω άνοιγμα νέων αγορών και ευκαιριών για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων σας.

Βάση των πιο πάνω εσείς αποφασίζεται για το καλό της επιχείρηση σας.

Τι είναι τελικά καλύτερο για εσάς το παραδοσιακό ή το Digital Μάρκετινγκ;

*(PhD/DBA),  Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










182