Ανοικτή Διάλεξη από απόφοιτους του Κλάδου Δημοσιογραφίας και Δημοσίων Σχέσεων του KES COLLEGE


Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013, δύο διακεκριμένοι δημοσιογράφοι, απόφοιτοι του κλάδου Δημοσιογραφίας και Δημοσίων Σχέσεων του KES COLLEGE οι Μάριος Δημητρίου και Χριστόφορος Παπαστυλιανού, μίλησαν σε φοιτητές και καθηγητές του κλάδου Δημοσιογραφίας και Δημοσίων Σχέσεων που ας σημειωθεί συμπληρώνει φέτος 41 χρόνια συνεχούς λειτουργίας.

Οι ομιλητές ανέπτυξαν τη σημασία της δεοντολογίας, της αντικειμενικότητας και της σοβαρότητας με την οποία πρέπει να λειτουργεί ένας δημοσιογράφος και μοιράστηκαν με το ακροατήριο τις επαγγελματικές εμπειρίες τους. Τόνισαν ότι, παρά τη φθίνουσα πορεία που έχουν οι εφημερίδες σήμερα, η σημασία του έντυπου τύπου εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά μεγάλη τόσο για το αναγνωστικό κοινό, όσο και για την ανάπτυξη και την ωρίμανση ενός δημοσιογράφου, ανεξάρτητα από το μέσο στο οποίο θα εργαστεί τελικά.

Οι δύο δημοσιογράφοι παρουσίασαν επίσης τις επαγγελματικές τους εμπειρίες από τους τομείς του μεγάλου ρεπορτάζ και της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας.

Ακολούθησε συζήτηση, την οποία συντόνισε ο υπεύθυνος του Κλάδου Δημοσιογραφίας και Δημοσίων Σχέσεων του KES COLLEGE, καταξιωμένος δημοσιογράφος Σάββας Ιακωβίδης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










168