C D.A. Πάφου: Αξιολόγηση νέου Προγρ. Σπουδών Λειτουργός Τελετών (Κηδειών)–Ταριχευτής (2 έτη Δίπλωμα)


Το Κολέγιο C D.A. Πάφου ανακοινώνει την Αξιολόγηση του νέου Προγράμματος Σπουδών με τίτλο «Λειτουργός Τελετών (Κηδειών) – Ταριχευτής  (2 Έτη, Δίπλωμα)  από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (ΔΙ.Π.Α.Ε) το Μοναδικό που προσφέρεται για Πρώτη φορά στην Κύπρο και Ελλάδα. Η Αξιολόγηση- Πιστοποίηση του προγράμματος είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς το Δίπλωμα που θα απονέμεται θα είναι το μοναδικό Αναγνωρισμένο παγκύπρια και οι φοιτητές θα μπορούν να τύχουν Κρατικής Χορηγίας μέχρι €3.417.

To πρόγραμμα θα λειτουργήσει με την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους τον Οκτώβριο του 2018 και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα μαθήματα όπως θεολογία, ηθική και δεοντολογία, κοινωνιολογία, ψυχολογία, ιστορία – κουλτούρα και πολιτισμός, οργάνωση και διοίκηση γραφείου, νομοθεσία, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, χημεία, βιοχημεία, υγιεινή και ασφάλεια, μεταθανάτια αισθητική και αποκατάσταση, ανατομία, δημόσια υγεία – πρώτες βοήθειες, ιατροδικαστική, φυσιολογία, πρακτική εξάσκηση και άλλα.

Για  περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cdacollege.ac.cy ή επικοινωνήστε στον παγκύπριο αριθμό τηλεφώνου 77770232.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










350