CIIM: Μαθήματα επαγγελματικών αγγλικών


Το Cyprus International Institute of Management (CIIM) έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα δύο επιπέδων για αγγλικά, με την προοπτική οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα αυτό, να μπορέσουν με την ολοκλήρωση του, να μιλούν αγγλικά με αυτοπεποίθηση και να τα χρησιμοποιούν αποτελεσματικά στη δουλειά και στην προσωπική τους ζωή.

Τα μαθήματα αυτά πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του CIIM στη Λευκωσία, και κάθε επίπεδο διαρκεί στο σύνολο του 100 διδακτικές ώρες και αποτελείται από 33, τρίωρα  μαθήματα. Η διεξαγωγή των μαθημάτων γίνεται δύο φορές την εβδομάδα, από 6.00 έως 9.00 μμ. και καθιστά δυνατή τη συμμετοχή των υπαλλήλων χωρίς καμία διακοπή από την εργασία
τους.

Η νέα σειρά μαθημάτων αρχίζει τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013.

Τα μαθήματα διδάσκονται από ειδικούς και έμπειρους καθηγητές Αγγλικής γλώσσας, που χρησιμοποιούν δοκιμασμένες μεθόδους μάθησης και διδασκαλίας. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, ώστε  να μεγιστοποιείται η προσωπική φροντίδα που προσφέρεται από τον καθηγητή.

Οι εγγραφές που θα γίνουν πριν την 1η Αυγούστου 2013 θα λάβουν έκπτωση 10%.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Ινστιτούτου www.ciim.ac.cy ή να επικοινωνήσουν με την Θεοδώρα Πετάση στην ηλεκτρονική  διεύθυνση theodora@ciim.ac.cy ή να καλέσουν στο 22462246.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










163