Cyprus College: Οι πρώτοι απόφοιτοι τμημάτων «Διαδικτυακό Μάρκετινγκ» και «Τεχνικό Ηλεκτρολογίας»


«Ο κόσμος που ζούμε σήμερα είναι ασταθής. Απειλείται από την οικονομική κρίση, απειλείται από ασθένειες, απειλείται από τη βαρβαρότητα, τους πολέμους, τις πυρκαγιές, τις καιρικές συνθήκες και τόσα άλλα. Αυτό που δεν απειλείται και αυτό στο οποίο πάντοτε βρίσκουμε καταφύγιο, αυτό το οποίο πάντοτε εξελίσσεται και μεγαλώνει είναι η μόρφωση. Συνεπώς, εκμεταλλευτείτε την».

Με αυτά τα λόγια και με την ευχή «καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία» αποχαιρέτησε τους αποφοίτους, ο διευθυντής του Cyprus College ο Δρ Νάσιος  Ορεινός στην τελετή αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 13 Ιουλίου.

Ο Δρ Ορεινός, ανέφερε ότι "στόχος μας στο Cyprus College είναι να συνδέουμε τις ανάγκες της Αγοράς εργασίας με τους αυριανούς απόφοιτους. Σήμερα, στο Cyprus College Λευκωσίας, λειτουργούν συνολικά 11 κλάδοι σπουδών, εκ των οποίων κάποιοι σε καινοτόμους τομείς, όπως "Μουσική Τεχνολογία" και "Βοηθός Οδοντιάτρου". Πριν 3 χρόνια αποφασίσαμε να ιδρύσουμε νέους τομείς και συγκεκριμένα το "Διαδικτυακό Μάρκετινγκ" και τον "Τεχνικό Ηλεκτρολογίας”. Σήμερα, έχουμε μαζί μας τους πρώτους απόφοιτους. Tην χρονιά που πέρασε μπήκαν σε λειτουργία ακόμη δύο υποσχόμενοι κλάδοι οι οποίοι ικανοποιούν αναδυόμενες ευκαιρίες εργοδότησης. Πρόκειται για το ανώτερο δίπλωμα στον κλάδο "Τεχνικός Μηχανικός Ηλεκτρονικών Yπολογιστών και Δικτύων" και πτυχίο στην "Αισθητική".

Το Cyprus College, ανέφερε ο διευθυντής του έχει την τύχη να χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου το οποίο ανήκει στη Laureate International Universities, το μεγαλύτερο δίκτυο πανεπιστημίων στον κόσμο με παρουσία σε Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Μέση Ανατολή. Στο δίκτυο ανήκουν πέραν των 80 πανεπιστημίων σε 29 χώρες και με πέραν των 1,000,000 φοιτητών.  

Μετά το τέλος της τελετής αποφοίτησης δόθηκε δεξίωση στους χώρους του Cyprus College Λευκωσίας. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










220