Διάλεξη από το CIM με θέμα: «A new approach to Relationship Marketing»


Το Cyprus Institute of Marketing στα πλαίσια των εορτασμών για τα 35 χρόνια επιτυχίας του διοργάνωσε τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 μια ανοικτή και δωρεάν διάλεξη από τον διακεκριμένο ακαδημαϊκό και συγγραφέα του Best Selling ‘Relationship Marketing’, Prof. John Egan (London South Bank University) με θέμα ‘A new approach to Relationship Marketing’.

H διάλεξη πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του CIM στη Λευκωσία.

Ο Prof. John Egan είναι Διευθυντής του Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας,  Επικεφαλής Θεματικής Ομάδας στο London South Bank University και Chartered Marketer. Έχει σχεδόν τριάντα χρόνια εμπειρίας στο μάρκετινγκ της λιανικής αγοράς, με εταιρείες, όπως την Bloomingdales (Νέα Υόρκη), Hudson Bay Company (Καναδάς), Harrods (Ηνωμένο Βασίλειο), Chinacraft, Mappin & Webb and Garrard (the Crown Jewellers). Είναι συνάδελφος στο Royal Society of Arts and Commerce, μέλος του Chartered Institute of Marketing (CIM) και της Ακαδημίας του Μάρκετινγκ.

Είναι συγγραφέας αρκετών βιβλίων συμπεριλαμβανομένων των Best Selling 'Relationship Marketing' και 'Marketing Communications’.

Στην διάλεξη παρευρέθησαν πέραν των 50 στελεχών κυπριακών και διεθνών επιχειρήσεων και στη διάρκειά της έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του Relationship Branding. Σκοπός του CIM είναι η διοργάνωση ενδιαφερόντων διαλέξεων για επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το κάθε στέλεχος.

Το CIM εδώ και 35 χρόνια καταρτίζει και εκπαιδεύει τους Κύπριους εργαζόμενους προσφέροντας τους έτσι μια δεύτερη ευκαιρία για επαγγελματική καταξίωση και ανέλιξη.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










144