Διεθνής πρωτιά της φοιτήτριας του Cyprus College Άντριας Σάββα


Η φοιτήτρια της Σχολής Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College, Άντρια Σάββα, κατέλαβε την πρώτη θέση παγκοσμίως στο μάθημα Taxation του ICAEW (Institute of Chartered Accountants in England and Wales) στις εξετάσεις που έγιναν τον Σεπτέμβριο 2013. Η  Άντρια διαγωνίστηκε σε μια από τις πιο απαιτητικές εξετάσεις του ICAEW, μεταξύ άριστων φοιτητών. Το ICAEW είναι ένας παγκοσμίου κύρους επαγγελματικός οργανισμός Ελεγκτών.

Σε ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις της, η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College συγχαίρει τη φοιτήτριά του Άντρια Σάββα για τη μεγάλη της επιτυχία. Συγχαίρει επίσης και την καθηγήτριά της, Πωλίνα Μιχαήλ. Η Σχολή θεωρεί ότι η διάκριση φοιτήτριας και καθηγήτριας, εκτός από προσωπική κατάκτηση αποτελεί και απόδειξη της ποιοτικής εκπαίδευσης που προσφέρει η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College, που εδώ και πάνω από 30 χρόνια εκπαιδεύει άτομα για την απόκτηση επαγγελματικών τίτλων σπουδών (ACCA, ICAEW, CAT, CFA) και προσφέρει σεμινάρια για συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη (CPD). 

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Cyprus College: «H Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College δίνει την ευκαιρία απόκτησης του ίδιου επαγγελματικού τίτλου που θα αποκτούσε κάποιος στο εξωτερικό, με πολύ χαμηλότερο κόστος σπουδών και την ευκαιρία απόκτησης ενός επαγγελματικού τίτλου που είναι αναγνωρισμένος παγκοσμίως αφού απονέμεται μετά από εξωτερικές εξετάσεις. H μακρόχρονη πείρα, η τακτική παρακολούθηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων στο Hνωμένο Bασίλειο από το εκπαιδευτικό προσωπικό και ο αυστηρός έλεγχος, στη διδασκαλία που προσφέρεται εξασφαλίζουν την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης, στις επαγγελματικές σπουδές».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










140