Εισφορά από το Alexander College στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας


Επιταγή ύψους χιλίων ευρώ για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας, παρέδωσε την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013 ο Διευθυντής του Alexander College, Άντης Λόππας, στον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Λουρουτζιάτη. Η παράδοση έγινε στο χώρο του Κολλεγίου. Παράλληλα, παραδόθηκαν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία Ακαδημαϊκό και Διοικητικό Προσωπικό καθώς και φοιτητές συνέλεξαν τις προηγούμενες μέρες.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας ευχαρίστησε το Διευθυντή του Κολλεγίου, συνεχάρη το προσωπικό και ανέφερε ότι η προσφορά είναι τόσο σημαντική, όσο και το εκπαιδευτικό έργο που υλοποιούν καθημερινά. Επίσης, έστειλε το μήνυμα ότι υπάρχει ανάγκη να κρατήσουμε ψηλά το δείκτη αλληλεγγύης για να ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές. «Η προσφορά σας θα ανακουφίσει πολλές οικογένειες – θύματα της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τον τόπο», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής κ. Άντης Λόππας ανέφερε ότι το Alexander College είναι πρόθυμο να βοηθήσει περαιτέρω τους δυσπραγούντες συνανθρώπους μας και με άλλες στοχευμένες δράσεις




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










160