Εκδηλώσεις Aγάπης και Aλληλεγγύης στο KES COLLEGE


Την Τρίτη, 23 Απριλίου 2013, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο KES COLLEGE η φιλανθρωπική εκδήλωση «Αγάπης και Αλληλεγγύης». Η εκδήλωση περιλάμβανε πασχαλινό παζαράκι και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από ομάδες φοιτητών κατά τη διάρκεια του οποίου παρουσιάστηκαν από τον Κλάδο Αισθητικής του KES COLLEGE και τον Κλάδο Αισθητικής – Κομμωτικής του Ιδιωτικού Επαγγελματικού Λυκείου Κ.Ε.Σ. διάφορα είδη μακιγιάζ και κτενίσματα. Όλα τα προϊόντα που πωλούνταν στο παζαράκι είχαν ετοιμαστεί από φοιτητές / μαθητές και μέλη του προσωπικού.

Την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013, το Κεντρικό Φοιτητικό Συμβούλιο του KES COLLEGE διοργάνωσε «Αθλητική Ημερίδα Αγάπης» σε γήπεδα futsal στη Λευκωσία. Οι φοιτητές διαγωνίστηκαν μεταξύ τους στο ποδόσφαιρο και έκαναν εισφορές για το ταμείο «Αγάπης και Αλληλεγγύης».

Παράλληλα, το τριήμερο μεταξύ 24 - 26 Απριλίου 2013 ο Κλάδος Αισθητικής τού KES COLLEGE διοργάνωσε  «Ημέρες Ομορφιάς και Αγάπης» κατά τη διάρκεια των οποίων οι τελειόφοιτες φοιτήτριες του Κλάδου υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτριών τους πρόσφεραν σε πολύ χαμηλές τιμές θεραπείες αισθητικής, όπως αποτρίχωση, καθαρισμό προσώπου, αρωμαθεραπεία, ινδικό μασάζ κεφαλής, ρεφλεξολογία κ.α..

Τα έσοδα από όλες τις πιο πάνω εκδηλώσεις δόθηκαν σε ευπαθείς οικογένειες φοιτητών τού KES COLLEGE και μαθητών τού Ιδιωτικού Επαγγελματικού Λυκείου ΚΕΣ εν’ όψει του Πάσχα.

Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


46